100 % bæredygtige facadeløsninger

Annonce – Dato 10 sep 2019

Bæredygtighed er en del af Nordisk Profils DNA. Som en virksomhed, der udvikler og producerer facadeløsninger, tager de ansvar for at bidrage til en positiv og bæredygtig udvikling i byggebranchen.

Bæredygtighed er en del af Nordisk Profils DNA

Den bæredygtige barre hæves

Med Nordisk Profil greenline tilbyder de højeste grad af bæredygtighed, da deres produkter er produceret af 100 % indsamlet og genanvendt Green Aluminium. Genbrugsaluminium er yderst miljøvenlig og bruger kun 5 % af den energi, der bruges til at fremstille primær aluminium.

Certifikat pr. ordre

Med greenline-løsningen kan Nordisk Profil samtidig udstede et certifikat pr. ordre, som ikke bare garanterer, at der er tale om Green Aluminium, men som også deklarerer præcist hvor meget CO₂, der er sparet, og hvor meget af metallet, der er spild fra industrielle processer, og hvor meget der er indsamlet. Nordisk Profil er de eneste, der har kontrol over hele produktionsprocessen og dermed også de eneste, der kan tilbyde et sådant certifikat.

Certificeret og bæredygtigt træ

Nordisk Profils løsninger med trælameller er fremstillet af FSC® og PEFC™ certificeret træ, der garanterer et ansvarligt og bæredygtigt skovbrug og samtidig sikrer sporbarhed gennem hele forsyningskæden. Både deres Thermo behandling, der sikrer levetid op til 50 år, og deres bæredygtige brandsikring er 100 % giftfrie, bæredygtige og naturligt nedbrydelige, tilpasset de hårde nordiske klimaforhold.

….ER NORDISK PROFIL NU FACADEBRANCHENS ”FRELSENDE ENGEL”?

Det mener Nordisk Profil bestemt ikke, de er, men de tager gerne et medansvar for at definere en mere bæredygtig retning for vores industri, og som facadeleverandør er det deres opgave at skabe langtidsholdbare og fremtidssikrede løsninger. Og med det udgangspunkt understreger Nordisk Profil, at de nu hæver den bæredygtige barre!

Implementering af bæredygtighed

Med afsæt i deres kompetencer og viden, og med udgangspunkt i arkitekt og bygherres interesser og byggeriets funktion, rådgiver Nordisk Profil om implementering af bæredygtighed i facadeløsninger. For Nordisk Profil er bæredygtighed ikke et selvstændigt element, der kan tages ud af den ”byggetekniske ligning”, men graden af bæredygtighed afhænger altid af ambitionsniveauet, den økonomiske ramme og mulighederne på det konkrete projekt.

Nordisk Profil insisterer på at tænke helhed ind allerede i design- og udviklingsfasen, så man sikrer sig robuste og integrerede facadeløsninger, der vil være ombygningsparate for fremtidige generationer.

Yderligere information om Nordisk Profil, tlf. 4516 6100.

Referenceprojekter fra Nordisk Profil A/S

Vallensbæk Stationstorv Syd

Vallensbæk Stationstorv Syd

Nybygning | Vallensbæk | 50 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 1 bygninger i Vallensbæk med 40 lejligh...

Risskov Brynet - Område 7

Risskov Brynet - Område 7

Nybygning | Aarhus | 155 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aarhus med 128 lejligheder på 8 etager hvor den en...

HEH Horsens Hospital

HEH Horsens Hospital

Tj.ydelse/Indkøb | Horsens

P-Huset Aalborg

P-Huset Aalborg

Nybygning | Aalborg | 350 Mio.kr

Nybygning af erhvervscenter i Aalborg med 300 lejligheder på 20 etager hvor d...