Tilfreds bygherre - Stor ros til Sundolitt KUB

Annonce – Dato 11 maj 2017

Tidsplanen kunne holdes med det stabile og let håndterbare system

Tilfreds bygherre - Stor ros til Sundolitt KUB

Sundolitt KUB

– forskalling og isolering i samme element

Sundolitt KUB er ét element bestående af forskalling og isolering. Elementet har en 150 mm tyk betonkerne, som sikrer en effektiv bæreevne. Elementet anvendes til enfamilieshuse i to etager med kælder og er ideelt til de funkisprægede byggerier med pudsede facader og skarpe linjer.

Sundolitt KUB indeholder Sundolitt Climate isolering og kan med sit design effektivt fjerne/minimere kuldebroer. Med blot 450 mm kan U-værdien 0,10 W/m2K opnås. Den slanke konstruktion giver samtidig flere m2 til boligareal og er en ideel løsning til lavenergibyggerier.

Tilfreds bygherre

Kenneth Daarbak roser Sundolitt KUB og udtaler: ”Tidsplanen kunne holdes med det stabile og let håndterbare system og montagen var enkel.”

Bygherre, Kenneth Daarbak, Hjørring stødte på store problemer, da han havde taget beslutningen om at opføre sit drømmehus i Hjørring – en villa i palæ barokstil. Betonelementer til byggeriget kunne ikke opdrives. Derfor valgte han Sundolitt KUB vægelementer – en beslutning han ikke har fortrudt.

Kenneth Daarbak udtaler: ”Sundolitt KUB er et meget stabilt og let håndterbart system, som er en stor fordel, når montagearbejdet ofte kun udføres af én mand. Dertil kommer at Sundolitt KUB med den hurtige lukning af huset sikrer en tæt og færdigisoleret konstruktion, som ikke suger fugt.”

Med en byggeperiode liggende i vinterhalvåret sikrede Sundolitt KUB elementer med vanger af Sundolitt Climate isolering et effektivt støbearbejde uden bekymringer – trods minusgrader. Til huset blev der leveret Sundolitt KUB med en U-værdi på 0,10 W/m2K.

Mulighed for spændende arkitektur

Sundolitt KUB giver mulighed for en arkitektur med store åbninger i facaden, åbninger omkring bygningshjørner og store frie spænd i indretningen. Det giver et moderne og spændende byggeri. De høje elementer øger byggehastigheden og sikrer planhed i facaden og samtidig er elementerne designet så samlingerne bliver tætte.

God økonomi med Sundolitt KUB

Sundolitt KUB er en økonomisk attraktiv løsning og byggeperioden er kort. Det giver mange fordele.

Sundolitt A/S - a business built on air

Sundolitt A/S har i 50 år leveret isolering til det danske marked. Sundolitt er del af Sunde Gruppen, som i dag har 17 fabrikker i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, UK og Spanien. I Danmark har Sundolitt A/S 4 fabrikker, som producerer isoleringsmateriale til byggebranchen og emballager til gartneri- og fødevarebranchen samt den tekniske industri.

Vores fokus er at skabe funktionelle og innovative løsninger, der opfylder kundernes behov. Vi prioriterer miljøhensyn højt i udviklingen af vores produktportefølje. Vores værdisæt er ansvarlighed, åbenhed, risikovillighed og troværdighed, som gennemsyrer vores virksomhed.

Reference - Sundolitt KUB Elementer

Al information er generel service til brugere af Sundolitt produkter.

For specifikke projekter må dimensionering/projektering godkendes af ansvarlige rådgivere.

Referenceprojekter fra Sundolitt A/S

Sundolitt Climate House

Sundolitt Climate House

Nybygning | Frederikssund | 1,5 Mio.Kr

Nybygning af energi optimering/renove i Frederikssund med 1 lejligheder . Sel...

Aflastning af støttevæg ved vejbro

Aflastning af støttevæg ved vejbro

Nykøbing Falster

Projektet er udført i samarbejde med entreprenør Arkil A/S

Opførelse af daginstitution

Opførelse af daginstitution

Nybygning | Aalborg | 14,9 Mio.kr

Nybygning af undervisning & institution i Aalborg . Selve byggeriet er påbegy...

Røde Kors - Nyt frivillighus

Røde Kors - Nyt frivillighus

Nybygning | København | 27,6 Mio.kr

Nybygning af forsamlings-/medborgerh. svarende til 1 bygninger i København på...