Svedbergs brusebad Langfoss vinder Red Dot Award 2021

Annonce – Dato 18 maj 2021

Red Dot Award er en prestigefyldt og verdensomspændende konkurrence, der præmierer det bedste inden for tre kategorier: Produktdesign, kommunikationsdesign og designkoncept.

Svedbergs, Langfoss brusebad vinder Red Dot Award 2021

Svedbergs badeværelseskoncept Langfoss blev lanceret i 2021 som en ledestjerne for, hvordan nutidens badeværelse kombinerer bæredygtige materialer af høj kvalitet med smarte funktioner og et tidløst, minimalistisk design, der minder om en luksuriøs hoteloplevelse.

At blive belønnet med en Red Dot i kategorien produktdesign er et bevis på den høje kvalitet og det enestående design, der kendetegner Svedbergs produkter. Som designer er det en bekræftelse af formåen og at designspørgsmålet håndteres med troværdighed”, siger Johan Körner, designchef hos Svedbergs.

HYGGELIG STEMNING OG BEDRE AKUSTIK

Visionen med Langfoss er blandt andet ved hjælp af gardiner at skabe en blødere og mere hyggelig stemning på badeværelset, samtidig med at rumakustikken forbedres. Det eksklusive tekstil Salt kommer fra det ansete tekstilfirma Ludvig Svensson, som i over 130 år har udviklet og fremstillet stoffer med fokus på design, kvalitet og funktion.

Ved designet af Langfoss er der hentet inspiration fra et af Norges højeste vandfald, og det har skabt et brusebad med meget glas og god plads. Tynde, grafiske profiler giver et minimalistisk og stilrent udtryk. Det bølgeformede tekstil står for det spektakulære, og samtidig bidrager det til en eksklusiv og hyggelig fornemmelse. Nu kan Langfoss både opleves 5 kilometer sydvest for byen Fjæra - og hjemme på badeværelset!

PRODUKTINFORMATION

Navn: Langfoss
Design: Svedbergs
Materiale: Hærdet sikkerhedsglas, aluminium
Mål: B: 80/90 cm, H: 200/230 cm
Pris: Fra 4.735 DKK

Vinderne af Red Dot Award er præsenteret den 12. april 2021.

Svedbergs, hyggelig stemning bedre akustik - Forma

BÆREDYGTIGHED PÅ ALLE NIVEAUER

Svedbergs arbejder aktivt med bæredygtighed på alle niveauer – blandt andet gennem ansvarlig sourcing, optimeret produktion og ved at skabe produkter, der har en lav miljøpåvirkning bl.a. på grund af lang levetid og bevidste materialevalg.

Langfoss tilbyder også flere muligheder for variation uden at skulle udskifte hele produktet. Det OEKO-TEX godkendte stof fra Svensson findes i 30 forskellige farver, så det er enkelt at skabe et personligt og fornybart udtryk på badeværelset.

DURA DRY GIVER MAXIMAL HOLDBARHED

Svedbergs træmøbler til baderum har med den unikke lakmetode, 3+2 Dura Dry, en overflade, der sikrer optimal fugtbestandighed og produktlevetid. Efter 3 basislakeringer, som hver tørres med UV-lys, følger 2 toplakeringer, som lufttørres for at gøre møblerne ekstra holdbare. Vi bruger syrehærdende maling og belægninger, der absorberes i materialet og forsegler træet mod fugt for at maksimere møblets levetid.

Svedbergs, Svedbergs brusebadskoncept Langfoss er kåret som vinder af Red Dot Award 2021 - Dura Dry

Ny konceptbutik

Svedbergs er på vej med ny konceptbutik i København, hvor du kan se vores designs og få rådgivning. Hold øje med vores næste nyhedsbrev, hvor vi fortæller meget mere.

OM SVEDBERGS

Svedbergs blev grundlagt i 1920 og har siden 1962 haft visionen om at forenkle hverdagen ved at skabe et bæredygtigt badeværelsesliv. Med fokus på kvalitet, bæredygtighed, design og innovative funktioner er næsten al Svedbergs produktudvikling og produktion baseret i virksomhedens egne lokaler i Dalstorp.

Svedbergs blev noteret på børsen i 1997, og virksomheden er i dag Nordens førende producent af badeværelsesindretning med et sortiment, der inkluderer badeværelsesmøbler, badekar, brusere, belysning og opbevaring. Svedbergs produkter er udviklet sammen med eksperter med fokus på pleje og miljø.

For mere information, besøg www.svedbergs.dk

Mere om produktet Brus

Brus

I vores tre bruseserier finder du en række forskellige bruseløsninger

SKOGA

SKOGA

Fredfyldt som stille regn eller energigivende som et kraftigt vandfald

Læs mere

180°

180°

Bad - møbelserie

Læs mere

RITUAL

RITUAL

Brusekabine Ritual findes i flere udgaver

Læs mere

BRUSEKABINE

BRUSEKABINE

Fås i mange forskellige varianter

Læs mere

HJØRNEBRUSERE

HJØRNEBRUSERE

En smidig løsning, som kun optager lidt plads

Læs mere

NICHEBRUSERE

NICHEBRUSERE

Kan fås med skydedør eller svingdøre

Læs mere

SKÆRMVÆG

SKÆRMVÆG

Fås også som badekarvæg

Læs mere