To badeværelsesserier fra Svedbergs

Annonce – Dato 15 nov 2022

To badeværelsesserier fra SvedbergsEpos – valgfrihed i farve, form og funktion

Inspirationen til vores møbelserie Epos kommer fra mange forskellige steder. På enkel og inspirerende vis kan du vælge mellem forskellige mål, farver, designudtryk, materialer, funktioner og ikke mindst kombinationer. Resultatet bliver en unik og personlig løsning, der er tilpasset til netop dit badeværelse. Det er valgfrihed i rå mængder – til dit behov.

Skuffer, åben opbevaring eller både og?

Epos underskabe fås i en række forskellige bredder, vælg mellem 60, 80, 100, 120, 160 og 200 cm. Du vælger selv, om du vil have skuffer, åben opbevaring eller en blanding af begge dele. Skufferne har en bundplade af slidstærkt metal og ruminddeling af træ, som matcher skuffefrontens farve – både praktisk og smukt. Til skufferne kan du vælge mellem Push-open eller integrerede håndtag.

sideskabe

På 100-modulerne er det nye og smarte sideskabene. På forsiden er der åben opbevaring. Bagtil, med åbning mod siden, kan du opbevare ting, som du ikke har lyst til at vise for meget frem.

Metalskuffe som tilvalg

Når du vælger et Epos møbel med åben opbevaring nederst, kan du tilkøbe en metalskuffe, der viser dine produkter på en flot måde. Metalskuffen fås i sort og hvid.
I 40-skuffen (bredde 120 og 200 mm) har vi integreret flere praktiske funktioner. Såsom dobbelt stikkontakt og god opbevaringsplads til højere badeværelseprodukter, hårtørrer og el-tandbørste.

Fire forskellige frontudtryk og flere farver

Fronterne på møblerne skaber en stemning, som tilfører badeværelset karakter. Vælg mellem fronterne Plan, Plan push-open, Rand og Relief samt farverne hvid, skifergrå, sort eg, hvid ask og brun ask. Tilvalgsfarver: hav, aske, kalk, sand og salvie.

Se Epos her

Epos underskabe fås i en række forskellige bredderbadeværesle, skabe fra svedbergs

INTRO – trendy & robust - til det lille badeværelse

Intro møbelserien er trendy, smidig, fylder kun lidt og tåler hård behandling. Intro fremstilles med Svedbergs egen unikke metode EnduraDry, en ekstremt slidstærk lak, baseret på nanoteknologi. Grundlaget er galvaniseret metalplade, behandlet med vores miljøvenlige zink-/jernlegering, der giver særdeles god beskyttelse mod rust. Det er materialer af højeste kvalitet. Derfor er Intro også vores sejeste møbel, når det gælder hårdhed og slidstyrke.

Vælg bredde og farve

Intro underdel fås i bredder 45, 50 og 55 cm med en dybde på 35 cm. Vælg mellem farverne hvid mat, granitgrå, sand og salvie. Håndvaskene har glaseret underside. Forberedt til konsolophæng. Også til boltmontage.

Se Intro her

Læs meget mere om vores valg af materialer her

Op til 20 års garanti

Svedbergs har fokus på høj kvalitet, materialevalg og fremstillingsmetoder for at opnå lang holdbarhed og som et bidrag til bæredygtighed. Derfor giver de op til 20 års garanti på møbler, brusebade, brusekabiner og brusevægge.

Yderligere information: www.svedbergs.dk, eller kontakt landechef Nicolaj Ahlström på tlf. +45 2052 6677.

Mere om produktet BADEVÆRELSESMØBLER

BADEVÆRELSESMØBLER

Hvilken stemning vil du skabe i dit nye badeværelse?

ARMATURER

ARMATURER

Et armatur bliver let prikken over i’et for din nye badeværelseindretning

Læs mere

DK - Allerede en møbelklassiker

DK - Allerede en møbelklassiker

Dansk design når det er bedst

Læs mere

Epos - Som et Epos om design og muligheder

Epos - Som et Epos om design og muligheder

Resultatet bliver en unik og personlig løsning, til dit badeværelse

Læs mere

Forma - Gør som du vil

Forma - Gør som du vil

Forma passer til de fleste badeværelser, eftersom fleksibiliteten er høj

Læs mere

Intro - Metalplade og funktion i skøn symbiose

Intro - Metalplade og funktion i skøn symbiose

Du får et design med rene linjer og stort fokus på det praktiske

Læs mere

Skapa - Tænk lidt mindre

Skapa - Tænk lidt mindre

Mindre badeværelse mindre at tænke over

Læs mere