Alt til badeværelset i flot og bæredygtigt design

Annonce – Dato 17 Dec 2021

Svedbergs er kvalitetsmøbler med 20 års garanti og stor valgfrihed.

Svedbergs har alt til hele badeværelset. Badeværelsesmøbler selvfølgelig, men også håndvaske, armaturer, brusere, badekar, håndklædetørrere, toilet og møbler til vaskerum. Designet på en række forskellige måder, så de passer til din smag og dit badeværelse. Om det er stort, lille eller midt imellem. Uanset din smag; luksuriøst, personligt eller enkelt. Og alt passer sammen; dimensioner, farvenuancer og materialer. Svedbergs tilbyder 20 års garanti på møbler, brusere, brusekabiner og brusevægge.

DESIGN, FUNKTION OG VALGFRIHED FORENES I EPOS

I foråret 2021 lancerede Svedbergs Epos - en helt ny badeværelsesserie, hvor både design og funktionalitet er i fokus. Møbelserien er baseret på kombinationsmuligheder, farve, form og funktion. Resultatet er blevet en unik og personlig løsning, der er tilpasset netop dit badeværelse. Dit eget Epos. Epos giver dig mulighed for at vise, hvad du kan lide og hvem du er. Takket være muligheden for at vælge forskellige fronter og farver samt åben eller lukket opbevaring, kan badeværelset tilpasses fuldstændigt ud fra personlige præferencer, både hvad angår behov, funktioner og det rent æstetiske.

ALT TIL HELE BADEVÆRELSET I FLOT OG BÆREDYGTIGT DESIGN

SVEDBERGS BRUSEBAD LANGFOSS VINDER RED DOT AWARD 2021

Svedbergs badeværelseskoncept Langfoss blev lanceret i 2021 og kombinerer bæredygtige materialer af høj kvalitet med smarte funktioner og et tidløst, minimalistisk design, der minder om en luksuriøs hoteloplevelse. I april 2021 blev konceptet belønnet med en Red Dot Award. At blive belønnet med en Red Dot i kategorien produktdesign er et bevis på den høje kvalitet og det enestående design, der kendetegner Svedbergs produkter, siger Johan Körner, designchef, Svedbergs. Ved designet af Langfoss er der hentet inspiration fra et af Norges højeste vandfald, og det har skabt et brusebad med meget glas og god plads. Tynde, grafiske profiler giver et minimalistisk og stilrent udtryk. Det bølgeformede tekstil står for det spektakulære, og bidrager samtidig til en eksklusiv og hyggelig oplevelse.

SVEDBERGS BRUSEBAD LANGFOSS VINDER RED DOT AWARD 2021

NY KONCEPTBUTIK – ALT TIL BADEVÆRELSET

I samarbejde med en ny forhandler åbner Svedbergs konceptbutikken – Alt til Badeværelset. Butikken åbner den 15. december 2021. I butikken kan du se et bredt sortiment af Svedbergs møbelserier og produkter. Butikken kan du som arkitekt eller entreprenør altid benytte som showroom.

Kom endelig forbi til en snak om mulighederne

Adresse: Gl. Køge Landevej 236D, 2650 Hvidovre

I foråret 2021 lancerede Svedbergs Epos - en helt ny badeværelsesserie