Det perfekte brusebad fra Svedbergs

Annonce – Dato 31 jan 2023

At tage et dejligt brusebad nyder de fleste. Samtidig må det godt være pænt og skabe en hyggelig atmosfære på badeværelset. Det er derfor vigtigt at vælge lige præcis det brusebad, der passer bedst til badeværelset og brugerens behov.

Det perfekte brusebad fra Svedbergs

Svedbergs har et stort og varieret udvalg af brusebade. Du kan vælge mellem en hjørnebruser, nichebruser, brusevæg eller brusekabine. Vi tilbyder 4 forskellige bruseserier (Langfoss, 180°, Skoga, Ritual) – hver i deres unikke design og i forskellige farver og glastyper. Vi fremstiller selv vores brusere; med omhu for kvalitet, form og funktion for at forenkle og forfine badeværelseslivet.

Nyhed!

Snart bliver det muligt at få visse modeller af 180° og Skoga i farven blyantssort (gunmetal). De kan fås fra 1. marts.

Se vores store udvalg af brusebade her 

Svedbergs - Bruseniche, enkelt eller dobbelt

Skoga: Bruseniche - enkelt eller dobbelt

Skoga har en stil, der er nem at holde af. Her er fokus på design og fleksibilitet. Et brusebad, der passer, selvom badeværelset har skæve mål eller højt til loftet. Og de praktiske detaljer skaber blandt andet mere gulvplads og minimerer sprøjt.

Ulige mål

Der er en Skoga til ethvert badeværelse – det lille, det større, men også til alle dem med lidt forskellige mål. Du kan få nogle modeller med en højde på 225 cm.

Smarte detaljer

Der medfølger mange smarte detaljer som f.eks. dørhængslerne, der gør det nemmere at åbne og lukke døren. Eller tætningslisten, der holder tæt til gulvet.

5 hurtige om Skoga

  • Hermetiske løsninger med fokus på det praktiske.
  • Traditionelt smart design.
  • Mange varianter og alternativer.
  • Skræddersyet til unikke behov.
  • Stort udvalg af profilfarver og glas.

Mål og tilvalg

  • Glas fås som klart, halvfrost, frost og røgfarvet.
  • Profilfarver fås som hvid mat, aluminium mat, aluminium blank og sort mat og pr 1. marts i blyantssort.
  • Hærdet sikkerhedsglas 6 mm.
  • Kan måltilpasses efter dit badeværelses specifikke behov.
  • Afslapningssæde. Som tilvalg.

Læs mere her

Svedbergs - Armaturer til brusebad Armaturer til brusebad

Svedbergs har specielt udviklede og tilpassede armaturer, der passer til vores produkter. Det handler om stil, funktion og design.

Stuor Loftbrusersæt

Omfavn hele din krop i et behageligt vandfald med et brusehoved på Ø40 cm. Stuor loftbrusesæt byder udover det store brusehoved på et trykafbalanceret termostatbatteri, der giver en jævn temperatur og en cylindrisk håndbruser med bruseslange. Loftbruseren er justerbart i højden og kan suppleres med Stuors forlængerstykke. Fås i krom, blyantssort og sort.

Yding Loftbrusersæt

Yding er en komplet loftbrusersæt med stort bruserhoved på Ø23, håndbruser og trykafbalanceret termostatbatteri. Håndbruseren har tre funktioner at vælge imellem, blød komfort, massage eller intensiv jetspray. Brusehovedet er justerbart i højden og kan suppleres med et forlængerstykke. Fås i krom, sort blyant og sort.

Se alle vores brusearmaturer her 

Håndklædetørrer

Når badet er færdigt, er der rart, at der venter et dejligt tørt og varmt håndklæde. Vi har et stort udvalg af både vandbårne og elektriske håndklædetørrer i flot design. Vælg en håndklædetørrer, der passer til badeværelset og til dit varmesystem. Husk at supplere din håndklædetørrer med en matchende el-patron eller ventil.

Se vores håndklædetørrer her

Yderligere information: Nicolaj Ahlström, Country Manager,
Danmark, Nicolaj.Ahlstrom@svedbergs.dk,
tlf.: +45 20526677