Det er nemt at indrette badeværelset med produkter fra Svedbergs

Annonce – Dato 1 sep 2022

Spejle, håndvaske, armaturer, greb, badekar, toiletter

Det er nemt at indrette badeværelset med produkter fra Svedbergs

Det skal være nemt at vælge produkter fra Svedbergs. Derfor har vi alt til hele badeværelset. Badeværelsesmøbler selvfølgelig, men også håndvaske, armaturer, brusere, badekar, håndklædetørrer, toilet og møbler til vaskerum. Svedbergs tænker på helheden: Håndtagene, den åbne opbevaring, badekaret, bordpladerne, spejlene, armaturerne og belysningen. Vi ser helheden og det færdige badeværelse, som du ser det. Men detaljerne gør forskellen: Det er ofte den lille prik over i’et, der gør udslaget. De fine finesser og flotte detaljer. Svedbergs har et stort sortiment af både praktisk og stilfuldt badeværelsestilbehør.

Svedbergs spejlserie

Spejle – en fin indretningsdetalje

Spejle har altid været en fin indretningsdetalje på badeværelset. Spejle gør badeværelset lysere og kan også give en større rumfornemmelse. Svedbergs har flere varianter af spejle at vælge imellem – fra helt almindelige spejle til spejle med justerbare lysstyrke, skiftende farvetemperatur og håndvaskbelysning. I mange former og størrelser.

Se hele Svedbergs spejlserie her

Spejlskabet – trendsætteren fra 60’erne

Spejlskabet i metal med indbygget belysning fra Svedbergs blev en trendsætter i 60’erne. I dag er det stadig meget populært, men valgfriheden er større, detaljerne mere gennemarbejdede, opbevaringsmulighederne flere og designet mere varieret.

Se Svedbergs spejlskabe her

Håndvaske – designobjektet på badeværelset

Håndvaskens design er vigtigt for badeværelsets samlede udtryk. Svedbergs tilbyder et stort udvalg af både topmonterede og integrerede håndvaske. Vælg form, farve og tilføj et smukt armatur og straks har du skabt en smuk indretningsdetalje. Vores håndvaske er af porcelæn, Solid Surface, mineral komposit eller stål (PVD-behandlet).

Se Svedbergs håndvaske her

Armaturer – klassiske eller moderne

Armaturer har mange designudtryk. Svedbergs tilbyder armaturer til alle møbler i flere designs. Håndvaskarmaturer i flere moderne designudtryk, brusearmaturer samt badekararmaturer, termostatiske armaturer og komplette brusersæt – mange med smarte funktioner.

Se Svedbergs armaturer her

Svedbergs udvalg af grebGreb – moderne, trendy, klassisk eller landligt?

Greb er kun en detalje, men det har stor betydning for oplevelsen af badeværelsesmøblerne.

Se Svedbergs store udvalg af greb her

Badekar – det oplagte midtpunkt på badeværelset

Svedbergs har både fritstående og hjørnebadekar i lucit, akryl, emalje, massiv overflade og støbt marmor. Fælles er Svedbergs omtanke for kvalitet og finish samt samspillet mellem form og funktion.

Se alle modeller her

Toiletter

Svedbergs har produceret toiletter i årtier. For hvert år har vi udviklet og forfinet detaljerne. Bag den hvide, designede skal skjuler der sig i dag en kombination af ny teknologi og smarte funktioner, der gør rengøring nemmere.

Se vores toiletter her

 

Op til 20 års garanti

Svedbergs har fokus på høj kvalitet, materialevalg og fremstillingsmetoder for at opnå lang holdbarhed og som et bidrag til bæredygtighed. Det bevirker, at de giver op til 20 års garanti på møbler, brusebade, brusekabiner og brusevægge. Svedbergs arbejder målrettet med FN’s klimamål, og vores indsats skaber konkrete resultater i forhold til klimamålene.

Se mere om garantier her

Læs mere om miljø og bæredygtighed her

Yderligere information her: www.svedbergs.dk, tlf. 43 99 66 99.