Svedbergs leverer alt til badeværelset

Annonce – Dato 31 Aug 2021

Hos Svedbergs finder du alt til hele badeværelset. Fra badeværelsemøbler, håndvaske og armaturer til brusebade, badekar, håndklædetørrere og toiletter. Detaljer, som for eksempel håndtag, åben opbevaring, knopper, bordplader og spejle, leverer Svedbergs også. Og det hele passer sammen, både stilarter, farvenuancer og materialevalg. Resultatet bliver et komplet sortiment til alle typer badeværelser – enkle, luksuriøse, brede, smalle, moderne, klassiske, store og små.

Svedberg's, badeværelse

Færdigmonterede badeværelsesmøbler

Mange, der besøger Svedbergs fabrik i Dalstorp, bliver overraskede over, at de fremstiller og færdigmonterer alle deres badeværelsemøbler selv. Det gør de, for at det hele skal blive så enkelt og smidigt for dig som muligt. Når det gælder den vigtige belysning, har de allerede truffet et kvalitetsvalg for dig og monteret energibesparende og sikre belysninger, så du kan føle dig tryg ved, at alting er korrekt installeret fra starten.

Op til 20 års garanti

Svedbergs har designet og fremstillet møbler til hjemmets mest udsatte miljø siden 1962. Over 50 års erfaring med badeværelser betyder, at Svedbergs kender de krav, der stilles til fugtige omgivelser. Svedbergs er et trygt valg til såvel vådt som tørt. Det handler om kvalitet, funktion og håndværk. Med de krav og omhu for detaljerne følger garantien. De tilbyder altid 20 års garanti på møbler, brusenicher, brusekabiner og brusevægge, og 5 års garanti på håndklædetørrere, badekar, armaturer og toiletter. Møblerne er testet i 20 graders vand, en dag i 12 graders kulde og tre dage i 70 graders varme.

Svedbergs, badeværelsesmøbler

Møbelserien Forma – gør som du vil!

En helt ny måde at købe badeværelsemøbler på. Bland og sammensæt som du vil. Forma er ikke bare en møbelserie, det er en ny måde at købe badeværelsemøbler på. Forma er blevet enormt populær. Det skyldes højst sandsynligt den tidløse formgivning. Det er et møbel, som er nemt at holde af, og som skaber ro og harmoni. Linjerne er rette og rene, med plads til detaljer og alt det andet, som du vil indrette badeværelset med. Forma passer til de fleste badeværelser, store som små, da fleksibiliteten er høj. Du kan kort sagt blande og matche lidt efter behag. Svedbergs står for mulighederne, og du for fantasien. Vælg mellem forskellige fronter, farver, håndvaske, armaturer og håndtag. Via enkle tilvalg kan du forstærke den personlige stil yderligere. Møbelserien er blevet en revolution i badeværelsebranchen. Det er fremtidens måde at købe badeværelsemøbler på.

Se mere om Forma her

Svedbergs, bæredygtige badeværelsesmøblerSvedbergs understøtter FN’s nye klimarapport

Via bæredygtigt design, egen produktudvikling, effektiv og moderne produktion på egne fabriksanlæg, gennemtænkt logistik og distribution samt nøje udvalgte materialer, som holder længe, er der altid fokus på miljøet hos Svedbergs. Det ligger i deres natur at tænke på denne måde. At tage ansvar og gøre en forskel. Hvert eneste lille skridt har betydning.

Læs mere om Svedbergs miljøpolitik her

Læs mere om Svedbergs bæredygtige badeværelsesmøbler her, tlf. 4399 6699.