Svedbergs Pro – som jeres partner!

Annonce – Dato 31 Aug 2023

Nyt website for arkitekter og byggefirmaer.

Nyt website for arkitekter og byggefirmaer

Vi er klar til at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt – om det er lejligheder, huse eller hoteller, så har vi god erfaring med indretning af badeværelser på både mindre og større projekter.

Nyt website for professionelle

Vi har netop lanceret vores nye website kun til arkitekter og byggefirmaer. Find massere af inspiration her

Du kan også læse om vores miljø og bæredygtighedsarbejde samt bruge vores gratis tegneprogram.

Løsninger, der matcher både det store og det lille badeværelse

At samarbejde med Svedbergs er trygt, fleksibelt og bæredygtigt. Vi skaber badeværelser af høj kvalitet. Svedbergs badeværelsesmøbler fås i flere stilarter, farver og materialer, der både matcher det store og det lille badeværelse. Det er vigtigt for os, at badeværelsesinteriøret passer til resten af projektet.

Inspiration til projektplanlægning

Her kan du finde hjælpemidler, inspiration og information til dit kommende eller igangværende projekt: https://projekt.svedbergs.dk/projektplanlagning/ Bl.a. tegneprogrammer, produktgarantier, Q&As og vores badeværelsesportal. Badeværelsesportalen kan du bl.a. bruge til at finde information om produkterne, se produktegenskaber og andre salgsværktøjer som f.eks Badeværelsesbogen og prislisten, alt samlet på ét sted.

Vores valg – at arbejde bæredygtigt!

At skabe bæredygtige produkter, der holder år efter år, er en selvfølge for Svedbergs. Svedbergs bæredygtighedsstrategi går under navnet "Vores valg" og indeholder fem fokusområder med klart opstillede mål:

  • At reducere vores produkters miljøpåvirkning
  • At reducere udledningen af drivhusgasser
  • At udnytte ressourcer optimalt
  • At bruge træ fra bæredygtigt skovbrug
  • At være en ansvarlig virksomhed

Du kan læse meget mere om de enkelte tiltag her

CASE STORY:

Basecamp Explorer Spitsbergen Svedbergs har leveret badeværelsesmøbler og interiør til Basecamp Explorer Spitsbergen i Svalbard

Basecamp Explorer Spitsbergen

På vores nye site finder du også masser af inspiration fra tidligere cases som f.eks. Basecamp Explorer Spitsbergen i Svalbard, hvor Svedbergs har leveret badeværelsemøbler og interiør til deres badeværelser.

Basecamp Explorer Spitsbergen ligger så langt mod nord, du kan komme i det arktiske område. De arbejder med kontraster for at forbedre oplevelsen for deres gæster. Der er koldt, stort og kraftfuldt, men at komme ind til dem er varmt, trygt og luksuriøst med alle de faciliteter, du har brug for efter en dag fuld af udforskning.

16 forskellige badeværelser

Løsningsorienteret var et nøgleord i dette projekt, hvor alle 16 badeværelser havde forskellige størrelser og planløsninger. Det var vigtigt, at badeværelsesindretningen passede til badeværelset og ikke omvendt.

Derudover var det rent logistisk en udfordring at fragte 13 paller badeværelsesmøbler til verdens nordligste punkt. Ikke helt let, men Brita Knutsen Dahl, der har stået for indretning og udvælgelse af produkter i samarbejde med Svedbergs, beskriver samarbejdet således:

At have den sikkerhed som vi har fået fra vores leverandør, Svedbergs, har betydet rigtig meget for os. Det blev fantastisk, og jeg vil anbefale Svedbergs til andre i samme branche”. Brita Knutsen Dahl, Basecamp Explorer.

Se alle vores referencer her

Yderligere information: www.svedbergs.dk, tlf. 43 99 66 99.