Svedbergs badeværelser. Oplev ægte håndværk!

Annonce – Dato 6 jan 2023

Hos os kan du hurtigt fornemme det gode håndværk! Vi skaber badeværelsesmiljøer, der holder længe. Det handler om omtanke. Om velvære. Om produkterne. Om miljøet. Vi designer enkelt, funktionelt og tidløst. Det er håndværket og detaljerne, der gør forskellen.

Om det er til privat, erhverv eller byggeprojekter; på Bornholm eller Svalbard. Vi har badeværelsesmiljøer og produkter, der passer præcist til dit behov.

Svedbergs badeværelser

Det hele startede i 1920

Det hele startede med Holger Svedbergs mælkebeholdere for over 100 år siden. Han var sirlig med materialerne, funktionen og detaljerne. Et håndværk, vi har været omhyggelige med at bevare og udvikle. I 1962 opfandt Holger Svedbergs sønner metalspejlskabet. Siden da har vi designet og fremstillet badeværelsesmøbler.

træmøbler, badeværesle

NØJE UDVALGTE MATERIALER & HØJ KVALITET

Vi producerer selv godt 80% af alle produkter helt fra bunden. Derfor er hvert eneste produkt også kvalitetssikret. Alle produkter testes på vores egen fabrik. Vi udfører alt med omhu og præcision – også udvælgelse af materialer. Vi tænker både i udseende, brugbarhed og bæredygtighed. Form, overflader og strukturer – det hele har betydning. Vores træmøbler behandles for eksempel i syv trin for at for længere holdbarhed. Vi benytter altid ægte træfiner på vores umalede fronter. Den tynde overflade er skåret af udvalgte tømmerstokke – alle med naturlige variationer i farver og mønstre.

Vi grundlakerer vores træmøbler tre gange og slutter af med en toplak. Mellem hver påføring tørrer vi med UV-lys. Vi anvender desuden malinger, som trænger ind i materialet og forsegler træpladen mod fugt. Lige så omhyggelige er vi med vores skabe og andre dele i metal, de pulverlakeres for at kunne modstå rust, slag og ridser. For at kunne garantere, at de spånplader, vi bruger til vores kabinetter, er fugtbestandige, har vi testet dem tre dage i 20 grader varmt vand, en dag i 12 graders kulde og tre dage i 70 graders varme. Vores brusevægge testes også grundigt, så vi ved, at glasset er slagfast og stærkt.

bæredygtigt design, egen produktudvikling, effektiv og moderne

BÆREDYGTIGHED

Bæredygtigt design er en af de måder vi reducerer vores miljøbelastning på. Via egen produktudvikling, effektiv og moderne produktion på egne fabriksanlæg, gennemtænkt logistik og distribution samt nøje udvalgte materialer, med lang holdbarhed, er der altid fokus på miljøet hos os. Det ligger i vores natur at tænke på denne måde. At tage ansvar og gøre en forskel.

Bevidst og gennemtænkt design.

Vi ved, at vores produkter er holdbare og i god kvalitet. Men det handler også om form, fornemmelse og stil. At kunne kombinere et moderne design med det funktionelle og praktiske er vores største styrke.

EGEN PRODUKTION

Vores produktion, fra råvarer til færdigt produkt, foregår hos os i Dalstorp. Med alt samlet under et tag har vi fuldt styr på hele værdikæden og kan garantere høj kvalitet på vores produkter. Korte leveringstider og kundenærhed er centralt for vores produktion, og vi er stolte af at kunne levere et komplet koncept til hele badeværelset.

Funktioner som forenkler og forbedrer

Vi udvikler hele tiden smarte løsninger som forenkler og forbedrer menneskers hverdag. Funktioner og detaljer, der sætter prikken over i’et, betyder meget. De har vi altid i baghoved, når vi udvikler vores produkter. De skal være i lækkert design, nemme at montere samt gøre tiden på badeværelset hyggelig og behagelig.

Scedbergs færdigmonterer alle badeværelsemøbler

FÆRDIGMONTERET OG KLART

Vi færdigmonterer alle badeværelsemøbler, så låger og skuffer er på plads og sikrer, at el-udstyr fungerer. Det betyder minimalt besvær for såvel slutkunder som håndværkere. Når produkterne forlader vores fabrik i Dalstorp, ved vi, at det hele fungerer. Det er en tryghed både for dig og for os!

Vi har alt til hele badeværelset!

Det skal være nemt at vælge produkter fra Svedbergs. Derfor har vi alt til hele badeværelset. Badeværelsesmøbler selvfølgelig, men også håndvaske, armaturer, brusere, badekar, håndklædetørrer, toilet og møbler til vaskerum. Svedbergs tænker på helheden: Håndtagene, den åbne opbevaring, badekarret, bordpladerne, spejlene, armaturerne og belysningen. Vi ser helheden og det færdige badeværelse, som du ser det. Men detaljerne gør forskellen: Det er ofte den lille prik over i’et, der gør udslaget. De fine finesser og flotte detaljer. Svedbergs har et stort sortiment af både praktisk og stilfuldt badeværelsestilbehør.

Tryghed for dig med Svedbergs garanti

Vores garanti gælder til 2042

Nu hvor du har læst om vores fremstillingsmetoder og omtanke for materialer og detaljer, kommer det måske ikke som en overraskelse, at vi giver dig 20 års garanti. Det løfte gælder møbler, brusere, brusekabiner og brusevægge. På håndklædetørrer, håndvaske, badekar, armaturer og toiletter får du 5 års garanti.

Se flere miljøbilleder på Svedbergs.dk

Yderligere information: Nicolaj Ahlström, Country Manager, Danmark, Nicolaj.Ahlstrom@svedbergs.dk,
tlf.: +45 20526677

Mere om produktet BADEVÆRELSESMØBLER

BADEVÆRELSESMØBLER

Hvilken stemning vil du skabe i dit nye badeværelse?

ARMATURER

ARMATURER

Et armatur bliver let prikken over i’et for din nye badeværelseindretning

Læs mere

DK - Allerede en møbelklassiker

DK - Allerede en møbelklassiker

Dansk design når det er bedst

Læs mere

Epos - Som et Epos om design og muligheder

Epos - Som et Epos om design og muligheder

Resultatet bliver en unik og personlig løsning, til dit badeværelse

Læs mere

Forma - Gør som du vil

Forma - Gør som du vil

Forma passer til de fleste badeværelser, eftersom fleksibiliteten er høj

Læs mere

Intro - Metalplade og funktion i skøn symbiose

Intro - Metalplade og funktion i skøn symbiose

Du får et design med rene linjer og stort fokus på det praktiske

Læs mere

Skapa - Tænk lidt mindre

Skapa - Tænk lidt mindre

Mindre badeværelse mindre at tænke over

Læs mere