Langfoss, 180° og skoga - brusebade fra Svedbergs

Annonce – Dato 17 maj 2022

Der er en klar trend i disse år. Drømmebadeværelset skal indrettes i en minimalistisk stil krydret med stil og hygge. En vigtig del af badeværelset er brusebadet. Svedbergs tilbyder mange forskellige varianter af brusebade, som alle har lækre og flotte designdetaljer. Flere af dem fås måltilpassede, så du kan finde lige præcis det brusebad, der passer til dit badeværelses forudsætninger.

I Svedbergs bruserserie kan du vælge mellem en hjørnebruser, nichebruser, brusevæg eller brusekabine. Svedbergs fremstiller deres brusere med omhu for kvalitet, design og funktion for at gøre dit badeværelsesliv nemmere.

Langfoss – Brusebadskonceptet, der bryder det traditionelle

Brusebadsserier fra SvedbergsDa Svedbergs brusebadskoncept Langfoss blev lanceret sidste år, brød det med et traditionelt billede af et badeværelse. Langfoss blander noget så uventet som tekstil, glas, opbevaring og bruser, og denne kombination indbragte bruseserien den prestigefyldte Red Dot Award.

”Tekstil i forbindelse med bruseområdet og kombinationen af stof, glasvæg og opbevaring, hvor man kan udstille sine produkter, gør konceptet unikt. Langfoss skaber forudsætningerne for, at bruserens udtryk og funktion kan varieres alt efter smag og bruger”, siger Johan Körner, designchef hos Svedbergs.

Flere nye muligheder

I år har Svedbergs videreudviklet på Langfoss og finpudset detaljerne. Sidste år tilbød Langfoss en fast skærmvæg i flere varianter. I år er der tilføjet en dør som alternativ. Designet er det samme, hvor store glaspartier skaber en luftig fornemmelse. I stedet for at tænke traditionelt valgte Svedbergs at lave døren uden håndtag. I stedet har de fræset et hul ud i glasset og sat en flot aluminiumsprofil i. De har skabt et designelement, der er smukt at se på samtidig med at det fungerer perfekt. Med døren som ekstra valg er der nu endnu flere muligheder for at kombinere sin egen Langfoss.

”Jeg tror at Langfoss er blevet så populær, da det er en helt ny måde at se brusebadet på. Det handler om det blødgjorte, varme udtryk, som tekstilet giver. Stoffet fungerer også lydabsorberende og skaber ro”, siger Johan Körner.

Læs mere om Langfoss

Langfoss, 180° og Skoga fra Svedbergs

180° - Skræddersyet til dit badeværelse

Til bruseserien 180° kan alt fås måltilpasset præcis efter dine ønsker. Finder du ikke den model, du leder efter, så kan den skræddersyes. Det kan dreje sig om høje, skæve eller ujævne vægge og gulve, eller måske vil du have et hul i glasset. Det spiller ingen rolle – vi løser det.

Med 180° rista industridekoration fås et mere råt udtryk og en industriel fornemmelse. Glasfladerne giver luft og rummelighed. Dørene kan lukkes indad, når kabinen ikke er i brug, hvilket frigør gulvplads. En anden smart finesse er, at dørene er selvlukkende de sidste centimeter, samt at nulstillingen kan justeres trinløst. De store glasflader giver luft og rummelighed og gør det desuden let at gøre rent. Vælg mellem to døre, eller en dør og et fast glasparti. Vælg selv detaljer, som smelter ind eller skaber kontraster.

Læs mere om 180°

Brusebadsserier i flot design til ethvert badeværelse Skoga - Fokus på design og fleksibilitet

Bruseserien Skoga’s mantra er ”Der findes en Skoga til ethvert badeværelse.” Det lille, det større, men også til alle dem med lidt anderledes mål.

Skoga er et moderne og stilrent valg, uanset hvilken af alle varianterne, du beslutter dig for. Desuden indgår mange smarte detaljer.

Løftehængslerne gør det lettere at åbne og lukke døren. Slæbelisten tætner af mod gulvet, så du slipper for stænk. Og på visse modeller kan dørene, når kabinen ikke anvendes, foldes indad for at spare plads.

Skoga kan fås med tre forskellige håndtag: Knop, hul og håndtag. Væggene fås både lige og runde.

Læs mere om Skoga

Yderligere information: www.svedbergs.dk, tlf. 43 99 66 99.

 

Mere om produktet Brus

Brus

I vores tre bruseserier finder du en række forskellige bruseløsninger

SKOGA

SKOGA

Fredfyldt som stille regn eller energigivende som et kraftigt vandfald

Læs mere

180°

180°

Bad - møbelserie

Læs mere

RITUAL

RITUAL

Brusekabine Ritual findes i flere udgaver

Læs mere

BRUSEKABINE

BRUSEKABINE

Fås i mange forskellige varianter

Læs mere

HJØRNEBRUSERE

HJØRNEBRUSERE

En smidig løsning, som kun optager lidt plads

Læs mere

NICHEBRUSERE

NICHEBRUSERE

Kan fås med skydedør eller svingdøre

Læs mere

SKÆRMVÆG

SKÆRMVÆG

Fås også som badekarvæg

Læs mere