Svedbergs badeværelser. Alt til badeværelset i flot og bæredygtigt design

Annonce – Dato 24 maj 2023

Hos Svedbergs kan du hurtigt fornemme det gode håndværk! Vi skaber badeværelsesmiljøer, der holder længe. Det handler om omtanke, velvære, produkterne og miljøet. Vi designer enkelt, funktionelt, bæredygtigt og tidløst. Det er håndværket og detaljerne, der gør forskellen.

Svedbergs badeværelser

Besøg os på stand B-2441 på VVS-messen i Odense den 24.-26. maj og oplev vores badeværelsesmøbler og tilbehør live!

VI HAR ALT TIL HELE BADEVÆRELSET!

Om det er til privat, erhverv eller byggeprojekter; på Bornholm eller Svalbard; til det lille eller store badeværelse. Vi har badeværelsesmiljøer og produkter, der passer præcist til dit behov. Vi tilbyder alt til hele badeværelset. Badeværelsesmøbler selvfølgelig, men også håndvaske, glasvægge, brusenicher, brusedøre, armaturer, brusere, badekar, håndklædetørrer, toilet og møbler til bryggers og vaskerum. Ofte er det detaljerne, der gør forskellen. De fine finesser og flotte detaljer; Håndtagene, den åbne opbevaring, bordpladerne, spejlene og belysningen. Dem tilbyder vi også.

At samarbejde med Svedbergs er trygt, fleksibelt og bæredygtigt. Vores badeværelsesmøbler fås i flere stilarter, farver og materialer, og du kan vælge mellem enkle, luksuriøse, brede, smalle, moderne, klassiske, store og små badeværelser. Om det er stort, lille eller midt imellem. Uanset din smag; luksuriøst, personligt eller enkelt. Og alt passer sammen; dimensioner, farvenuancer og materialer, så er Svedbergs leveringsdygtige.

badeværelsesmøbler, armatur, badeværelse fra svedbergs

BEVIDST OG GENNEMTÆNKT DESIGN

Vi ved, at vores produkter er holdbare og i god kvalitet. Men det handler også om form, fornemmelse og stil. At kunne kombinere et moderne design med det funktionelle og praktiske er vores største styrke.

FÆRDIGMONTERET OG KLART

Vi færdigmonterer alle badeværelsemøbler, så låger og skuffer er på plads og sikrer, at el-udstyr fungerer. Det betyder minimalt besvær for såvel slutkunder som håndværkere. Når produkterne forlader vores fabrik i Dalstorp, ved vi, at det hele fungerer. Det er en tryghed både for dig og for os!

MIJLØ & BÆREDYGTIGHED

At skabe bæredygtige badeværelsesmøbler, der holder år efter år, er en selvfølge for os i Svedbergs. Siden 2018 har vi reduceret vores CO2-udledning med 12% i forhold til vores omsætning, og i samme periode har vi også reduceret mængden af affald med 10 %. Dertil kommer Svedbergs andel af vedvarende energi på 92 % siden 2020.

Bæredygtigt design er en af de måder vi reducerer vores miljøbelastning på. Via egen produktudvikling, effektiv og moderne produktion på egne fabriksanlæg, gennemtænkt logistik og distribution samt nøje udvalgte materialer, med lang holdbarhed, er der altid fokus på miljøet hos os. Det ligger i vores natur at tænke på denne måde. At tage ansvar og gøre en forskel.

færdigmonterer alle badeværelsemøbler, bad, skabe, møbler

VORES GARANTI GÆLDER TIL 2043

Med vores filosofi om kvalitet, valg af materialer og fokus på detaljer følger vores garanti. Vi giver dig op til 20 års garanti på vores møbler, brusere, brusekabiner og brusevægge. Der gælder 5 års garanti på vores håndklædetørrer, badekar, armaturer og toiletter.

Vi håber at vi ses på VVS-messen i Odense den 24.-26. maj på stand B-2441.
 

Billederne anført i artiklen er fra konkrete projektleveringer fra Svedbergs. Se flere miljøbilleder på Svedbergs.dk

Yderligere information: Nicolaj Ahlström, Country Manager, Danmark, Nicolaj.Ahlstrom@svedbergs.dk tlf.: +45 20526677