Svedbergs åbner ny konceptbutik

Annonce – Dato 18 nov 2021

Svedbergs åbner nu i samarbejde med deres forhandler konceptbutikken Alt til Badeværelset. I butikken viser de et bredt sortiment af Svedbergs produkter.

Svedbergs, badeværelsesmøbler

Vi er glade for for første gang i Danmark at kunne præsentere en konceptbutik, der helt er helliget vores brede program. Der er tale om et butikskoncept, udviklet på fabrikken i Sverige, og det er første gang, konceptet præsenteres for publikum i Danmark.

For os er det vigtigt at have et showroom, hvor vi kan invitere arkitekter og entreprenører hen og fortælle om de utallige muligheder med vores produkter, ligesom de selv er velkomne til at besøge showroomet med deres samarbejdspartnere og bygherrer”, siger Lars Pedersen, salgschef Danmark.

Butikken åbner den ultimo november/start december og ligger på Gl. Køge Landevej 236 D, 2650 Hvidovre. Her står personalet altid klar til at tage en dialog om de mange muligheder med Svedbergs produkter.

Svedbergs, konceptbutik med badeværelsesmøbler

Digital fernisering – hør hvad der er i vente for 2022

Den 24. november inviterer Svedbergs til digital fernisering, hvor de præsenterer deres produktsortiment og nyhederne for 2022. For at løfte sløret en smule, kan det oplyses, at det bl.a. komme til at handle om opbevaring på badeværelset.

Tilmeld dig Svedbergs digitale fernisering den 24. november HER

Badeværelsesmøbler til det lille badeværelse

Intro - metal og funktion i skøn symbiose

En hilsen til alle med et lille badeværelse, men med store drømme. Du får et design med rene linjer og stort fokus på det praktiske. Intro er af metal og kan tåle hård behandling. Samtidig er møbelserien trendy, smidig og fylder kun lidt.

Tåler det meste

Intro fremstilles med Svedbergs unikke metode EnduraDry. Grundlaget er galvaniseret metal, et materiale, som oprindeligt blev udviklet til bilbranchen. Behandlingen med deres miljøvenlige zink-/jernlegering giver særdeles god beskyttelse mod rust og et overfladelag, som er ekstremt slidstærkt. Det statslige svenske forskningsinstitut RISE har givet produkterne topkarakter.

Bredder og farver

Intro underdel fås i bredder 45, 50 og 55 cm med en dybde på 35 cm. Skab eller skuffer. Vælg mellem farverne hvid mat, granitgrå, sand og salvie. Håndvaskene har glaseret underside. Forberedt til konsolophæng. Også til boltmontage.

Se mere om Intro HER

Svedbergs, badeværelsesmøblerSkapa - tænk lidt mindre

Hold aldrig op med at tænke, men tænk gerne lidt mindre. Dette er nemlig et badeværelsesmøbel, som passer allerbedst til små og mellemstore badeværelser. Uden kompromisser. Omhuen for kvaliteten, detaljerne og funktionerne er der. Med et formsprog, der tillader dig at sætte et personligt præg på helheden.

Materialer, som tåler livet

Svedbergs anvender mange forskellige materialer, når de fremstiller deres badeværelsesmøbler. For at være sikre på, at materialerne kan holde til et langt og lykkeligt liv, gennemgår de en række test.

Vælg håndtag

I Skapa underskabe indgår der altid håndtag B1 i krom. Øvrige håndtag kan du vælge som tilvalg.

Bredder og farver

Underskabene kan fås i bredde 40-80 cm med dybde 35 cm og bredde 45 & 50 cm med dybde 25 cm. med én dør eller to låger, alternativt en skuffe. To farver: hvid og Skifergrå.

Se mere om Skapa HER

Få yderligere information om badeværelsesmøbler fra Svedbergs her, tlf. 43 99 66 99.