Intro møbelserien fra Svedbergs

Annonce – Dato 13 jun 2023

Intro møbelserien fra Svedbergs

På den netop overståede VVS-Messe i Odense vakte Intro stor interesse hos nogen af landets største VVS-firmaer. Og det ikke uden grund:

Intro - metalplade og funktion i skøn symbiose

Intro er en hilsen til alle jer med et lille badeværelse, men med store drømme. Du får et design med rene linjer og stort fokus på det praktiske. Intro er af metalplade og kan tåle hård behandling. Samtidig er møbelserien trendy, smidig og fylder kun lidt.

Intro kan tåle det meste

Intro fremstilles med vores unikke metode EnduraDry. Grundlaget er galvaniseret metalplade, et materiale som oprindeligt blev udviklet til bilindustrien. Behandlingen med vores miljøvenlige zink-/jernlegering giver særdeles god beskyttelse mod rust og et overfladelag, som er ekstremt slidstærkt.

Vælg bredde og farve

Intro underdel fås i bredderne 45, 50 og 55 cm med en dybde på 35 cm. Vælg mellem farverne hvid mat, granitgrå, sand og salvie. Håndvaskene har glaseret underside. Forberedt til konsolophæng. Også til boltmontage.

Intro håndtag

Håndtag i form af et udstanset hul er både praktisk og robust samt let at holde rent.

Intro spejlskabe

Intro spejlskab i slidstærk metalplade er fremstillet med miljøvenlig rustbeskyttelse og fås i fire farver (hvid mat, granitgrå, sand og salvie). Badeværelseskabet har to flytbare hylder og er IP44-certificeret. Fås uden belysning eller med LED-belysning og stikkontakt.

badeværelse fra svedbergsDen perfekte løsning til det fugtige badeværelse

Bæredygtighed

Via bæredygtigt design, egen produktudvikling, effektiv og moderne produktion på egne fabriksanlæg, gennemtænkt logistik og distribution samt nøje udvalgte materialer, som holder længe, er der altid fokus på miljøet hos os. Det ligger i vores natur at tænke på denne måde.

Nøje udvalgte materialer

Hos os udføres alt med omhu og præcision, som for eksempel udvælgelse af materialer. De er nøje udvalgt både for deres udseende og deres bæredygtigheds skyld. Form, overflader og strukturer – det hele har betydning. Vores træmøbler behandles for eksempel i syv trin for at få et langt og lykkeligt liv.

Altid ægte træfiner

I stedet for folie eller melamin med ”fotograferet” træmønster anvender vi altid ægte træfiner på vores umalede fronter. Den tynde overflade er skåret af udvalgte tømmerstokke – alle med naturlige variationer i farver og mønstre.

Tryghed for dig med op til 20 års garanti

Vi har designet og fremstillet møbler til hjemmets mest udsatte miljø siden 1962. De kan tåle at blive brugt flere gange om dagen. Svedbergs er et trygt valg til såvel vådt som tørt. Vi tilbyder altid 20 års garanti på vores møbler, brusenicher, brusekabiner og brusevægge. Vi giver 5 års garanti på vores håndklædetørrere, badekar, armaturer og toiletter.

Yderligere information: www.svedbergs.dk, tlf. 43 99 66 99.