Nyheder fra Svedbergs

Annonce – Dato 4 Feb 2021

Epos

Da den nye møbelserie Epos skulle udvikles, kontaktede Da den nye møbelserie Epos skulle udvikles, kontaktede Svedbergs den norske indretningsdesigner og TV-profil Halvor Bakke. Sammen med Svedbergs eget designteam har han udviklet noget helt nyt, som er baseret på kombinationsmuligheder, farve, form og funktion. Resultatet er blevet en unik og personlig løsning, der er tilpasset netop dit badeværelse. Dit eget Epos.

Underskabe
Underskabene fås i en række forskellige bredder: 80, 100, 120, 160 og 200 cm og dybden 45 cm. Man vælger selv, om man vil have skuffer, åben opbevaring eller en blanding af begge dele. Skufferne har bundplade af slidstærkt metal og ruminddeling af træ, som matcher skuffefrontens farve. Vælg mellem Push-open eller integrerede håndtag. 100-modulerne har to gode sideskabe ved siden af hinanden, et som er åbent fremad, og et mod siden. I bredderne 120 og 200 indgår en 40 cm bred skuffe, som har dobbelt stikkontakt og god opbevaringsplads til høje badeværelsesprodukter. Der kan tilkøbes skuffebelysning.

Håndvaske
Når det gælder håndvaske, kan man vælge mellem de traditionelle eller bordplader med forskellige varianter af fritstående håndvask. De traditionelle håndvaske, som fås i mat hvid, fremstilles i mineralkomposit for at give en luksuriøs fornemmelse og for at de skal kunne fremstilles meget tynde og brede uden samlinger. Fælles for de fritstående håndvaske er de geometriske former og supertynde kanter. Disse fås i stål (PVD-behandlet), porcelæn og Solid Surface.

Bordplader
Bordpladerne er fremstillet af Dekton, et ridsefast og meget hårdt materiale med højere bøjestyrke end granit. Materialet er UV-bestandigt, hvilket betyder, at overfladen er nem at rengøre og ikke blegner.
Vælg mellem Keon (grå beton), Danae (beige sandsten) og Laurent (mørkebrun guldmarmorering).
Som tilvalg fås Sirius (sort), Aura (hvid bund med gråsort fremtrædende åring) og Rem (lys marmorfornemmelse, ikke så fremtrædende åring).

Fronter
Til Epos er der fem farver at vælge imellem: hvid ask, brun ask, sort eg, hvid eller skifergrå samt fronterne Plan, Push-Open, Releif og Rand. Man kan også vælge en af tilvalgsfarverne hav, aske, kalk, sand og salvie.
Det unikke design bliver som en forlængelse af hjemmet på badeværelset. Fronterne på møblerne skaber en fornemmelse, som tilfører badeværelset karakter. 

Spejle med stemningsfuld baggrundsbelysning.

 

VALJE

I år er der flere spejle at vælge imellem end nogensinde før hos Svedbergs. På nogle af spejlene kan man justere lysstyrken og farvetemperaturen, på andre kan man få et stemningsfyldt baggrundslys, og så er der selvfølgelig også helt almindelige spejle.

Et af disse spejle er VALJE. Et spejl med en stemningsfuld baggrundsbelysning. Her er alle muligheder for at finde en størrelse og en form, som passer til dit badeværelse, fra kvadratisk over rektangulært til rundt. Der er mulighed for at tilvælge spejlbelysning til de rektangulære modeller samt fritstående pendelbelysning.

Dimensioner
Valje fås rektangulært i bredder på 60, 80, 100 og 120 cm. Afrundet i 120 cm. Rundt med diameteren 60, 80 og 100 cm. Oval 45 x 110 cm eller dobbelt rund 80 x 60 cm.
 

 

 

til at skabe et brusebad med meget glas og god plads.LangFoss

til at skabe et brusebad med meget glas og god plads. Tynde, grafiske profiler giver et minimalistisk og stilrent udtryk. Det bølgende stof tilfører blødhed, samtidig med, at det absorberer lyd, men er også praktisk. Stoffet kommer fra det traditionsrige tekstilfirma Ludvig Svensson, som har mange års erfaring med høje krav til design og slidstyrke.
En anden smart løsning er hylden, som monteres direkte på glasset, så det ikke er nødvendigt at bore hul i væggen. Hylden har desuden et afstandsstykke og beslag, som forenkler aftagning og rengøring. 

Valgmuligheder

- Fås som krystalglas og røgfarvet glas med profiler i aluminium mat eller sort mat
- Stoffet fås i farverne naturhvid, granitgrå eller askegrå.
- Flere farver fås som tilvalg
- Med eller uden hylde
- Højde: 200 eller 230 cm
- Bredde: 80 eller 90 cm
- Hærdet sikkerhedsglas 6 mm
- Gardinskinnen fås i aluminium mat og sort mat

 

Yderligere information: www.svedbergs.dk, tlf. 43 99 66 99.

Mere om produktet BADEVÆRELSESMØBLER

BADEVÆRELSESMØBLER

Hvilken stemning vil du skabe i dit nye badeværelse?

ARMATURER

ARMATURER

Et armatur bliver let prikken over i’et for din nye badeværelseindretning

Læs mere

DK - Allerede en møbelklassiker

DK - Allerede en møbelklassiker

Dansk design når det er bedst

Læs mere

Epos - Som et Epos om design og muligheder

Epos - Som et Epos om design og muligheder

Resultatet bliver en unik og personlig løsning, til dit badeværelse

Læs mere

Forma - Gør som du vil

Forma - Gør som du vil

Forma passer til de fleste badeværelser, eftersom fleksibiliteten er høj

Læs mere

Intro - Metalplade og funktion i skøn symbiose

Intro - Metalplade og funktion i skøn symbiose

Du får et design med rene linjer og stort fokus på det praktiske

Læs mere

Skapa - Tænk lidt mindre

Skapa - Tænk lidt mindre

Mindre badeværelse mindre at tænke over

Læs mere