Flerfamiliehuse i Växjö, Sverige

At bydelen Geologens bygges med en kerne af solidt træ, giver mange fordele både for miljøet og for beboerne. For miljøet er det klart, at massivt træ er et helt naturligt og fornyeligt materiale. For beboerne er der flere markante fordele. Catharina hos GBJ Bygg fortæller mere:

– Massivt træ har en tæthed, der gør indetemperaturen stabil; du undgår, at lejligheden bliver for varm om sommeren eller iskold om vinteren. Du får simpelthen et sundere indeklima. Lydisoleringen bliver også god med en massiv trækerne. Vi har bygget flere boligprojekter i massivt træ og har gode erfaringer, siger Catharina Haglund hos GBJ Bygg, der er ansvarlig for byggeriet.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

PAROC DANMARK

Ved Trummens Strands bygges 65 ejerlejligheder i bydelen Geologen i Växjö. Naturen er helt nærværende i de smukke omgivelser og strandarken samt i lejlighederne med trærene detaljer og udsigt over søen Trummen. Bydelen Geologen er en del af den store udbygning, der finder sted omkring søen Trummen i Växjö, hvor beliggenheden ved stranden giver en smuk udsigt over søen og på samme tid nærhed til universitetet og promenaden.

Bygningerne er isoleret med PAROC WAS 35 (Klimaplade ZERO™). Klimaplade ZERO anvendes til isolering af eksisterende og nye ventilerede ydervægge. I bydelen Geologen passer netop denne type isolering godt, idet skelettet er af træ. Stenulden bidrager også til et sikrere miljø, da stenuld er ubrændbar.


Produktkoblinger

Isolering af væg og facade

En forudsætning for et sundt og behageligt indendørsklima


Relaterede projekter

30 almene familieboliger i Esbjerg

30 almene familieboliger i Esbjerg

Nybygning | Esbjerg | 50 mio.kr

I Esbjerg har entreprenørfirmaet H. Skjøde Knudsen A/S indgået samarbejde m...

A/B Møntmestergården

A/B Møntmestergården

København NV

Andelsboligforeningen Møntmestergården er en andelsboligforening beliggende...


AAB Vejle - Afdeling 17, Møllevangen

AAB Vejle - Afdeling 17, Møllevangen

Udv.renovering | Vejle | 270 Mio.kr

Udv.renovering af boligbyggeri m.m. svarende til 44 bygninger i Vejle med 619...


Aarhus Havn - SHiP

Aarhus Havn - SHiP

Nybygning | Aarhus | 500 mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aarhus med 202 lejligheder på 5 etager hvor ...


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår