Fælleshuset Korsløkke

Korsløkken er et af Odenses største almene boligområder. Det blev bygget i perioden 1958-1978 og rummer i alt 1236 boliger.

Fælleshuset er hjertet i det ny-renoverede Korsløkken med plads til masser af beboeraktiviteter som fx lektiecafe, motionscenter og IT-rum. Derudover placeres områdets driftscenter også i fælleshuset, så ejendomsfunktionærerne til daglig er helt tæt på de fælles beboeraktiviteter. Fælleshuset er ca. 1000m2 fordelt på 4 etager med flotte farvestrålende glasfacader.

Fælleshuset Korsløkken er planlagt, både i funktion og udtryk, i er nært samarbejde med beboerne, beboerkonsulenter og afdelingsbestyrelser, således fælleshuset er formet efter beboernes ønsker. Huset er i kraft af sit arkitektoniske udtryk en opfordring til fællesskab, og skaber med sine visuelle samt funktionelle løsninger et socialt rum for beboerne i området.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Freund Elektronik A/S

I Fælleshuset Korsløkke er der en læser på hver indgang til de forskellige rum. Dette giver mulighed til at kode brikker eller kort kan kodes til de forskellige faciliteter hos hver enkelt bruger.

Læseren er en central del af adgangskontrolsystemerne. Der findes forskellige læsere, som alle har forskellige funktioner og fordele. Det er derfor altid muligt at få en adgangskontrol, der passer præcis til dit behov.

Jantar er et online adgangskontrolsystem, som ikke kræver stor teknisk viden for at administrere, det er nemt og systemet er fleksibel at håndtere.


Produktkoblinger

Adgangskontrol

Adgangskontrolløsning fra Jantar


Relaterede projekter

A/B Møntmestergården

A/B Møntmestergården

København NV

Andelsboligforeningen Møntmestergården er en andelsboligforening beliggende...


AAB Vejle - Afdeling 17, Møllevangen

AAB Vejle - Afdeling 17, Møllevangen

Udv.renovering | Vejle | 270 Mio.kr

Udv.renovering af boligbyggeri m.m. svarende til 40 bygninger i Vejle med 619...


AFI Vokovice Prague

AFI Vokovice Prague

Prague 6-Vokovice

Opførelse af bolig og kontorlokaler. Dette moderne boligtårn er opført som ...


Åhusene

Åhusene

Nybygning | Aarhus | 400-450 Mio.Kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 9 bygninger i Aarhus med 432 lejl...


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår