Villa P

Villa P boligen er et helt nyt projekt i Danmark som blev færdiggjort i 2016. N+P Arkitekter har designet boligen på 195 kvadratmeter. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

CUPA DANMARK A/S

Villa P repræsenterer et langt skridt fremad for brugen af naturskifer i de seneste bæredygtige tendenser inden for arkitektur! Boligen er et helt nyt projekt i Danmark som blev færdiggjort i 2016. Den har et tag i naturskifer fra CUPA PIZARRAS’ samt vores regnskærmende naturskifer-beklædningssystemer CUPACLAD.

EKSKLUSIVT DESIGN INSPIRERET AF NATUREN

N+P Arkitekter har designet en smuk bolig på 195 kvadratmeter ved navn Villa P. Denne skandinaviske bolig er placeret på en grund med en charmerende udsigt til Fredericias havn og Lillebælt. Boligen har en enestående vidunderlig udsigt over havet, der strækker sig mellem Fyn og Danmarks fastland.

Navnet Villa P kommer fra den bærende ydervæg, hvor den stejle vinkel mellem taget og den vandrette gulvadskillelse skaber en bevægelse, som ligner bogstavet P. Materialerne er holdt enkle for at opnå et nordisk udtryk. Bygningen er karakteriseret ved brug af naturmaterialer såsom skifer (både til taget og væggene), store vinduer, trælægter og fejende taglinjer… Alt sammen med enkelhed og arkitektonisk orden som fællesnævner.

Væggene og trætagets udseende fra ydersiden fortsætter i indretningen, hvilket skaber en ærlig og transparent overgang fra indendørs til udendørs. Naturskifer er blevet brugt siden tidernes morgen og er et usædvanligt holdbart materiale, som holder i mere end 100 år, hvilket gør det til det ideelle materiale til enhver form for facadeprojekt.

CUPACLAD-systemerne blev særligt udviklet til at opfylde behovet for at tilpasse naturskifer til nye arkitektoniske stilarter og tendenser, som kræver en mere miljøvenlig og bæredygtig konstruktion.


Produktkoblinger

Naturskifer til tagdækning - CUPA PIZARRAS

Skifer er ganske enkelt det bedste materiale til tagdækning og beklædning


Naturskifer til facade - CUPACLAD®

CUPACLAD naturskifer facader er et ventileret facade system med naturskifer


Relaterede projekter

A/B Møntmestergården

A/B Møntmestergården

København NV

Andelsboligforeningen Møntmestergården er en andelsboligforening beliggende...


AAB Vejle - Afdeling 17, Møllevangen

AAB Vejle - Afdeling 17, Møllevangen

Udv.renovering | Vejle | 270 Mio.kr

Udv.renovering af boligbyggeri m.m. svarende til 40 bygninger i Vejle med 619...


AFI Vokovice Prague

AFI Vokovice Prague

Prague 6-Vokovice

Opførelse af bolig og kontorlokaler. Dette moderne boligtårn er opført som ...


Åhusene

Åhusene

Nybygning | Aarhus | 400-450 Mio.Kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 9 bygninger i Aarhus med 432 lejl...