Fladstrandsparken

Nybygning af botilbud/bofællesskab/lejligheder i Frederikshavn med 29 lejligheder på 1 etager (nogle er i flere etager). Selve byggeriet er påbegyndt december 2011 med en beregnet byggeperiode på 10 måneder til en anslået udgift på 30,0 mio.kr over et brutto areal på 2500 kvadratmeter .

Bygherren er Boligforeningen Vesterport og som arkitekt er valgt Prisme Arkitekter og LUMO Arkitekter ApS og. Projektet udføres i form af totalentreprise som håndteres af BM Byggeindustri Hobro A/S 

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Involverede firmaer

Swisspearl Danmark A/S

Fladstrandsparken i Frederikshavn

Mangfoldighed og variation var to vigtige nøgleord for udviklingen af boligbyggeriet Fladstrandsparken i Frederikshavn. Herudover havde Boligforeningen Vesterport, som stod bag byggeriet, også et ønske om boliger uden for meget vedligeholdelse, hvilket er vigtigt for en boligforening, som gennem årene ellers kan risikere at skulle kaste mange penge efter maling og anden form for vedligeholdelse. 

Med afsæt i ønsket om en stærk kombination af æstetik, lang levetid og minimal vedligeholdelse faldt valget af facadeplader på en elegant sammensætning af Cembrit Transparent, Cembrit Solid og Cembrit PLAN/Patina i en spændende farvekombination. 

Med valget af tre forskellige facadeplader fra Cembrit, valgte boligforeningen bevidst facadeplader med forskellige udtryk og egenskaber, som kunne give det ønskede resultat til byggeriets samlede udtryk. Egenskaberne for de forskellige pladetyper er følgende:

Transparent (T): Gennemfarvet plade med semitransparent overfladebehandling

Solid (S): Gennemfarvet plade med fulddækkende overflademaling

Cembrit PLAN/Patina (P): Gennemfarvet plade med imprægneret overflade  

Fælles for alle pladerne er, at de er fremstillet i slidstærk fibercement, som sikrer tynde, lette byggematerialer med stor styrke, brandhæmmende virkning og modstandsdygtighed overfor råd og svamp. Cembrits facadeprogram giver et hav af muligheder for at skabe attraktive og moderne rammer om mennesker.

Boligforeningen Vesterports valg af facadeplader fra Cembrit lever op til forventningerne, idet de er overfladebehandlede og gennemfarvede, hvilket betyder, at de bevarer deres stærke farve og bliver ved med at stå flot år efter år. 

 

Produktkoblinger

Facade

Fladstrandsparken i Frederikshavn

Mangfoldighed og variation var to vigtige ...


Relaterede projekter

30 almene familieboliger i Esbjerg

30 almene familieboliger i Esbjerg

Nybygning | Esbjerg | 50 mio.kr

I Esbjerg har entreprenørfirmaet H. Skjøde Knudsen A/S indgået samarbejde m...

A/B Lille Strandvej 6A - 10B

A/B Lille Strandvej 6A - 10B

Indv.renovering | Gentofte | 15 mio.kr

Indv.renovering af boligbyggeri m.m. i Gentofte med 98 lejligheder på 5 etage...


A/B Møntmestergården

A/B Møntmestergården

København NV

Andelsboligforeningen Møntmestergården er en andelsboligforening beliggende...


AAB Afd. 109

AAB Afd. 109

Nybygning | København | 156 mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i København med 226 lejligheder på 5 etager hv...