Kristiansdal

Hos Kristiansdal Boligforening i Odense SV fik man gennemført er stort renoveringsprojekt på 49 almene boliger i 2015. Boligforeningen består af både familie-, ungdoms- og ældreboliger i sammenbyggede klynger af rækkehuse. Renoveringsarbejdet hos Kristiansdal Boligforening er udført af tømrer-snedkerfirmaet Guldfeldt. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Cembrit A/S

Cembrit har leveret 6.500 m² teglrøde B7 bølgeplader. Et tagareal som svarer til en hel fodboldbane fyldt med tagplader.

Foruden produkter har Cembrits konsulentteam også været behjælpelig med rådgivning til dette renoveringsprojekt. I samarbejde med Cembrits tekniske afdeling yder Cembrits landsdækkende konsulentteam nemlig rådgivning til arkitekter, boligselskaber og entreprenører om bl.a. projektering, materialevalg, konstruktionen og montageprincipper – og herudover også energimæssige problemstillinger, som man ofte ser hos de ældre boliger.

Til renoveringsprojektet hos Kristiansdal Boligforening var Cembrits konsulentteam sammen med arkitekterne med til at sikre tilstrækkelig ventilation i loftsrummene – noget som er en udbredt faldgruppe, når der efterisoleres og skiftes tag.


Produktkoblinger

Tag

Smukt, holdbart og vedligeholdelsesfrit tag


Relaterede projekter

30 almene familieboliger i Esbjerg

30 almene familieboliger i Esbjerg

Nybygning | Esbjerg | 50 mio.kr

I Esbjerg har entreprenørfirmaet H. Skjøde Knudsen A/S indgået samarbejde m...

A/B Møntmestergården

A/B Møntmestergården

København NV

Andelsboligforeningen Møntmestergården er en andelsboligforening beliggende...


AAB Vejle - Afdeling 17, Møllevangen

AAB Vejle - Afdeling 17, Møllevangen

Udv.renovering | Vejle | 270 Mio.kr

Udv.renovering af boligbyggeri m.m. svarende til 40 bygninger i Vejle med 619...


Aarhus Havn - SHiP

Aarhus Havn - SHiP

Nybygning | Aarhus | 500 mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aarhus med 202 lejligheder på 5 etager hvor ...


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår