Kristiansdal

Hos Kristiansdal Boligforening i Odense SV fik man gennemført er stort renoveringsprojekt på 49 almene boliger i 2015. Boligforeningen består af både familie-, ungdoms- og ældreboliger i sammenbyggede klynger af rækkehuse. Renoveringsarbejdet hos Kristiansdal Boligforening er udført af tømrer-snedkerfirmaet Guldfeldt. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Cembrit A/S

Cembrit leverer 6.500 m2 B7 Bølgeplader

I landets mange boligselskaber har renoveringsbølgen virkelig taget fart i de senere år. Det har byggematerialeleverandøren Cembrit mærket til bl.a. i form af en stor ordre på tagplader til en større boligforening i Odense.

Hos Kristiansdal Boligforening i Odense SV fik man såedes gennemført er stort renoveringsprojekt på 49 almene boliger i 2015. Samtlige bygninger fik ved den lejlighed ny efterisolering på loftet og ikke mindre end 6.500 m² teglrøde B7 Bølgeplader fra tag- og facadeproducenten Cembrit.

Det er ikke usædvanligt for Cembrit at levere produkter til projekter af denne størrelse, bl.a. fordi bølgeplader er et naturligt valg for mange boligselskaber i forbindelse med renoveringsprojekter. 

I samarbejde med Cembrits tekniske afdeling yder Cembrits landsdækkende konsulentteam rådgivning til kunder om bl.a. projektering, materialevalg, konstruktionen og montageprincipper – og herudover også energimæssige problemstillinger, som man ofte ser hos de ældre boliger. Til renoveringsprojektet hos Kristiansdal Boligforening var Cembrits konsulentteam sammen med arkitekterne med til at sikre tilstrækkelig ventilation i loftsrummene.

Energioptimering og minimering af behovene for vedligeholdelse er to faktorer som projektteamet i Cembrit ofte rådgiver om ifm. renoveringsprojekter. Årsagen til dette er, at disse to faktorer er store poster i de fremtidige driftsomkostninger hos de enkelte boligforeninger. 

Renoveringsarbejdet hos Kristiansdal Boligforening er udført af tømrer-snedkerfirmaet Guldfeldt. Samtlige 49 boliger forventes at være færdigrenoveret november 2015. 

Læs mere om Cembrit Bølgeplader her


Produktkoblinger

Tag

Smukt, holdbart og vedligeholdelsesfrit tag


Relaterede projekter

30 almene familieboliger i Esbjerg

30 almene familieboliger i Esbjerg

Nybygning | Esbjerg | 50 mio.kr

I Esbjerg har entreprenørfirmaet H. Skjøde Knudsen A/S indgået samarbejde m...

A/B Møntmestergården

A/B Møntmestergården

København NV

Andelsboligforeningen Møntmestergården er en andelsboligforening beliggende...


AAB Vejle - Afdeling 17, Møllevangen

AAB Vejle - Afdeling 17, Møllevangen

Udv.renovering | Vejle | 270 Mio.kr

Udv.renovering af boligbyggeri m.m. svarende til 44 bygninger i Vejle med 619...


Aarhus Havn - SHiP

Aarhus Havn - SHiP

Nybygning | Aarhus | 500 mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aarhus med 202 lejligheder på 5 etager hvor ...