Betonentreprenør Jacob Jensen halverede sin lønudgift

Annonce – Dato 23 nov 2017

Halveret lønudgift ved brug af Sundolitt XPS

Betonentreprenør Jacob Jensen halverede sin lønudgift

Betonentreprenør Jacob Jensen halverede sin lønudgift

Jacob Jensen, direktør og ejer af Betonentreprenør Jacob Jensen ApS, er meget tilfreds med at bruge Sundolitt XPS til sine byggesager. ”Vi har halveret vores lønudgift, efter vi er begyndt at bruge Sundolitt XPS. De store formater gør det lettere og langt hurtige at udlægge.”

Stor økonomisk gevinst

Jacob Jensen fortæller: ”Vi bruger Sundolitt XPS af flere grunde. Vi har en stor økonomisk gevinst ved at anvende de store plader, fordi de er langt hurtigere at udlægge og håndtere. Samtidig er Sundolitt A/S de største på markedet, og det giver en god sikkerhed for leverancer til tiden. Det er nogle parametre, som er meget væsentlige for os, og som gør, at vi er glade for at handle med Sundolitt A/S.”

Ny Sundolitt superfamilie

Adm. direktør fra Sundolitt A/S, Henrik Vasylyeva fortæller: ”Med XPS har Sundolitt A/S fået en storformat serie, som bygger ovenpå de kendte fordele med bedre arbejdsmiljø og trædefasthed. De store plader gør arbejdsgangen endnu hurtigere og med serien har vi et produkt, der er unikt på markedet, fordi det er ekstremt stærkt og kan tage store belastninger, og samtidig er det egnet til miljøer med meget vand.”

Fakta om Sundolitt XPS

Sundolitt XPS fås i trykstyrkerne 250, 300, 400, 500 og 700. Produktet er egnet til konstruktioner med store belastninger såsom parkeringsdæk, grønne tage og lignende, og det har lukkede celler som reducerer fugtoptag. Det beholder dermed sin evne til at isolere i fugtigt miljø.

Sundolitt XPS 300 anvendes endvidere som grundlag for Sundolitt XPS Dræn til udvendig kældervægisolering påvirket af stort tryk og med lejlighedsvis vandtryk.

 

Referenceprojekter fra Sundolitt A/S

Sundolitt Climate House

Sundolitt Climate House

Nybygning | Frederikssund | 1,5 Mio.Kr

Nybygning af energi optimering/renove i Frederikssund med 1 lejligheder . Sel...

Aflastning af støttevæg ved vejbro

Aflastning af støttevæg ved vejbro

Nykøbing Falster

Projektet er udført i samarbejde med entreprenør Arkil A/S

Opførelse af daginstitution

Opførelse af daginstitution

Nybygning | Aalborg | 14,9 Mio.kr

Nybygning af undervisning & institution i Aalborg . Selve byggeriet er påbegy...

Røde Kors - Nyt frivillighus

Røde Kors - Nyt frivillighus

Nybygning | København | 27,6 Mio.kr

Nybygning af forsamlings-/medborgerh. svarende til 1 bygninger i København på...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår