Wedi - Din shampoo lige ved hånden…

Annonce – Dato 20 okt 2020

Shampoo nichen, der er blevet enhver kvindes ønske i badeværelset, er wedi Sanwell shampoo niche. Opbevaring af sæber og hårprodukter lige ved hånden i brusebadet, er funktionelt, smart og gør rengøring til en let sag på badeværelset.  

gør rengøring til en let sag på badeværelsetDin shampoo lige ved hånden med wedi Sanwell shampoo nicheindsats.

Kender du det? 

Med vandet silende i øjnene famler du i blinde ned efter den rigtige shampooflaske på gulvet.
Noget så simpelt som blot at række hånden ud og fange det man skal bruge i brusebadet, det er en løsning wedi kan levere. Med wedis shampoo niche til opbevaring af sæber og hårprodukter er dette nemlig muligt. 
Sæbeflaske rodet forsvinder fra gulvet, og rengøringen bliver nemmere, når flaskerne kommer på sin rette hylde.

”Det er da en slags hverdagsluksus. Det er jo både rart, at jeg ikke skal bøje mig ned, og så er det heller ikke kønt at se på, når flaskerne står på gulvet. Desuden bliver det jo også nemmere at skrabe fliserne for vand efter badet, når de ikke står på gulvet. På den måde har indsatsen flere gode funktioner”, siger Sara Varberg, der er en af de almindelige danskere, som har fået lavet en sådan niche i brusebadet.

Pladsbesparende praktisk

Ud over at det er et visuelt pænt look i en bruseniche, så er indsatserne pladsbesparende, da væggen i brusenichen udnyttes optimalt. 

wedis shampoo niche kommer i to standardstørrelser, 20x40 cm og 30x60 cm i indvendigt mål, men kan derudover også laves i specialmål i standard wedi byggeplader. Shampoo nicherne er lette at montere, da de kan limes sammen med andre wedi plader eller direkte på et lægteskelet – det eneste man skal huske på, er at forhøre om højden på shampooflaskerne i husstanden.

Ud over at det er et visuelt pænt look i en bruseniche

Funktionalitet og design

Til standard shampoo nicherne tilbyder wedi desuden 100% vandtætte designoverflader, som er tilpasset og klar til montering med wedi tætningsmiddel 610. Designoverfladerne wedi Top line findes i 5 forskellige farver og med det moderne, fugefri udtryk, er wedi Top line med til at give badeværelset et moderne look.

Tendenser i badeværelset

Er det tid til forkælelse af dig og dit badeværelse og går du med tanker om at bygge om eller bygge nyt. Så husk, at forskellen ligger i detaljen. Uanset om du er til det grafiske, stilrene eller det naturlige, så er det helhedsindtrykket der tæller. wedi tilbyder mange forskellige muligheder med smarte funktioner som shampoo nicher, bænke, runde brusekabiner eller reolopbygninger. wedi giver dig hermed muligheden for at indrette dit badeværelse, så det lige præcist opfylder dine ønsker. 

TENDENSER I BADEVÆRELSET

Intelligente løsninger kendetegner wedis vådrumssystemer

Intelligente løsninger og produkter, der giver håndværkere en række fordele, er kendetegnende ved wedis vådrumssystemer, der på tværs af produkterne er henvendt til kvalitetsbevidste aktører i branchen, som hele tiden er på udkig efter gode løsninger af høj kvalitet, der samtidig kan minimere installationstid og derved forbedre økonomien i projekterne. 

Læs mere om produktet her.

Referenceprojekter fra Wedi GmbH Danmark

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Nybygning | Odense Kommune | 98 mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 4 bygninger i Odense Kommune med 108 le...

Talrækkerne Frederikssund

Talrækkerne Frederikssund

Frederikssund

I Frederikssund – hvor den tidligere Oppe Sundby Skole lå – opføres der 46 sk...

Søbrinken Holing Engpark

Søbrinken Holing Engpark

Nybygning | Herning | 70 mio.kr

Nybygning af tæt/lav i Herning med 39 lejligheder på 2 etager . Selve byggeri...

Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord

Ombygning | Stouby | 8 Mio.kr

Ombygning af hotel & restauration i Hedensted på 3 etager . Selve byggeriet e...