Talrækkerne Frederikssund

I Frederikssund – hvor den tidligere Oppe Sundby Skole lå – opføres der 46 skønne rækkehuse med plads til det aktive liv for hele familien. Rækkehusene på mellem 108 og 116m2 opføres i to plan fordelt i 7 klynger med egen privat have mod enten syd eller vest. Lyst design og store vinduer lukker masser af lys ind i husene og skaber et indbydende indendørs miljø.

Når man tegner rækkehuse, er det vigtigt at være særligt opmærksom på forholdet mellem det private og det fælles. De private haver er en stor kvalitet. Samtidigt ligger der en stor kvalitet i det fællesskab, der naturligt opstår mellem både børn og voksne, når man bor tæt på sine naboer. Det er den balance mellem det private og fællesskabet, der er arbejdet efter med udformningen af området og måden at arrangere rækkehusene på i Frederikssund.

Med øje for at skabe en varieret og spændende bebyggelse af rækkehuse, der er lyse, åbne og inviterende, er der i Talrækkerne arbejdet med at give husene forskellige arkitektoniske detaljer. Det medvirker til at husene opleves forskelligt. Og når du kommer tæt på, oplever du en detaljerigdom, der gør arkitekturen let og indbydende. Det er bl.a. sket ved at arbejde med kassetter omkring vinduerne, som giver dybde og skyggevirkning til facaderne, og i stueplan er der arbejdet med tegldetaljer, som gør facaden levende og interessant at se på.

Gulv-opbygningen på badeværelserne på 1. sal i de attraktive rækkehuse, Talrækkerne, i Frederikssund, er udført med wedi Riolita gulvelementer. Brusenichen er undersænket med én centimeter i forhold til det resterende gulv, som er opbygget med faldplader på hele gulvet. Det sikrer at selv vand på gulvet i fjerneste hjørne, ender i afløbet – en opbygning der i øvrigt er standard for alle baderum i projekter med Danhaus.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Flere produkter fra Wedi GmbH Danmark

Referenceprojekter fra Wedi GmbH Danmark

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Nybygning | Odense Kommune | 98 mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 4 bygninger i Odense Kommune med 108 le...

Søbrinken Holing Engpark

Søbrinken Holing Engpark

Nybygning | Herning | 70 mio.kr

Nybygning af tæt/lav i Herning med 39 lejligheder på 2 etager . Selve byggeri...

Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord

Ombygning | Stouby | 8 Mio.kr

Ombygning af hotel & restauration i Hedensted på 3 etager . Selve byggeriet e...

The Lodge

The Lodge

Genarp

Årstal: 2017-2019 Hovedentreprenør: Kakelspecialisten Wellnesspro...