Ribe Camping tilbyder også designerbad med spa-feeling

Annonce – Dato 21 Apr 2022

wedi gmbh danmark ribe camping  Fundo Nautilo bruseniche Fundo Trollo Designlinje Badeværelsesmøbler  Wedi Sanoasa wellness-bænke  Designerbrusebade

Luksus på camping? Det er lige nøjagtig det, du finder i Danmarks ældste by Ribe.

At besøge Ribe er som at træde ind i en anden verden. De hyggelige middelalderlige gader har en dejlig atmosfære, stemningen er speciel, og vidner om den store betydning byen og oplandet har haft gennem århundreder. Nationalpark Vadehavet bidrager til helt unikke naturoplevelser omkring Ribe, og overnatningen kan også blive af en helt særlig kaliber, hvis altså man vælger at tjekke ind på Ribe Camping.

Ribe de Janeiro

Campingpladsen i Ribe, der blev kåret til at være Danmarks bedste campingplads i 2020, har et væld af faciliteter at byde ind med for hele familien. Der kan vælges glamping, feriehytte, penthouselejlighed eller traditionel camping hele året rundt, og overalt er der taget et valg om at levere kvalitet.

Blandt de muligheder, som campingpladsen tilbyder, er særligt servicebygningerne og de helt nye bruserumsløsninger, der nærmest er spaoplevelser i sig selv, i en liga for sig. Så det er ikke for ingenting, at man omtaler Ribe Camping som ’Ribe de Janeiro’.

wedi gmbh danmark ribe camping  Fundo Nautilo bruseniche Fundo Trollo Designlinje Badeværelsesmøbler  Wedi Sanoasa wellness-bænke  Designerbrusebade

Nok verdens mest elegante brusebadsløsning

Hvordan brusebadet skal udformes, er oftest en designmæssig opgave, der kræver omtanke og fokus på materialevalg. Det skal jo være forbundet med velvære at tage et bad, så derfor er rammer og funktionalitet ekstremt vigtige. I et kollektivt bruserum bliver udfordringen endnu større; for hvordan sikres intimitet, afskærmning og brugervenlighed, samtidig med at muligheden for vedligeholdelse og hygiejne er i top?

Hos Ribe Camping har man tænkt over tingene og realiseret en løsning, der nok kandiderer til at være blandt de allerbedste, såvel når det gælder funktionalitet, som når det æstetiske udtryk vurderes: brusekabiner der er runde samt spiralformede præcis som et sneglehus, skaber nemlig en privatsfære på en elegant og funktionel måde. Man går ind i badet og er afskærmet, så brusevandet ikke står til alle sider, og så andre ikke kan kigge med, når man vasker sig. Sådan.

Helt konkret er bruseniche produkterne Fundo Nautiloog ’Fundo Trollo fra tyske wedi. Gennem 40 år har wedi leveret løsninger til vådrum, så udfordringen om, hvorvidt en bruseniche skal have forhæng, dør i hærdet glas eller en anden løsning, som oftest hverken er specielt smuk, hygiejnisk eller praktisk, er hermed elimineret.

wedi gmbh danmark ribe camping  Fundo Nautilo bruseniche Fundo Trollo Designlinje Badeværelsesmøbler  Wedi Sanoasa wellness-bænke  Designerbrusebade

Med plads til et hvil

Når design og funktionalitet forenes, bidrager det til, at badeoplevelsen højnes, og i tilfældet Ribe Camping er hver brusekabine ledsaget af en smart bænk, så det er bekvemt at sætte sig, klæde sig af og på eller hjælpe familiens yngste.

Bænkene, der er beklædt med mosaikker, er monteret med en wedi 610 klæbe- og tætningsmasse, de er alle af modellen Sanoasa Comoda fra wedi og monteret på rund sokkel og front.

Alt i alt er både bruseniche og bænk af en kvalitet, der skaber blikfang i ethvert baderum, og at finde dette udtryk på en campingplads er da i en liga helt for sig.

Produktfakta:

Se de unikke wedi-produkter til baderum, spa, leisure og nu også camping-locations her:

Mere om produktet wedi Sanoasa bænke

Referenceprojekter fra Wedi GmbH Danmark

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Nybygning | Odense Kommune | 98 mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 4 bygninger i Odense Kommune med 108 le...

Talrækkerne Frederikssund

Talrækkerne Frederikssund

Frederikssund

I Frederikssund – hvor den tidligere Oppe Sundby Skole lå – opføres der 46 sk...

Søbrinken Holing Engpark

Søbrinken Holing Engpark

Nybygning | Herning | 70 mio.kr

Nybygning af tæt/lav i Herning med 39 lejligheder på 2 etager . Selve byggeri...

Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord

Ombygning | Stouby | 8 Mio.kr

Ombygning af hotel & restauration i Hedensted på 3 etager . Selve byggeriet e...