wedi Top Line – det grønne valg

Annonce – Dato 3 Dec 2021

Bæredygtige, skridsikre designoverflader i naturstens-look med indbygget korrekt fald tilpasset wedis energioptimerede gulvkonstruktioner.

wedi, bæredygtige og skridsikre designoverflader i naturstens-look

Top Line er wedis monteringsklare, fugefrie designoverflader i naturstens-look, der er tilpasset wedis brusebunde, vægsystemer, shampoo-nicher, I-Boards og bænkmoduler.

wedi Top Line med struktur er lavet af et kompositmateriale, der består af 100% genbrugsmaterialer og mineraler omdannet til smukke skridsikre designoverflader.

En proces der frembringer et grønt, stabilt og stærkt gennemfarvet materiale med et design, der skaber en skridsikker overflade.

Materialets naturlige udtryk, hvor variationer i farve og struktur varierer, giver overfladen det spil, som resulterer i et eksklusivt udtryk.

Top Line design overfladerne er tilgængelige med naturstensstruktur i farverne “stone grey”, ”sahara beige”, ”concrete grey”, ”carbon black” samt en mere glat overflade i farven ”pure white”.

wedi, monteringsklare, fugefrie designoverflader i naturstens-look

wedi Top Line-serien kan nemt skæres og tilpasses, så det matcher kunders individuelle behov. Her kan almindeligt værktøj som håndsav eller rundsav benyttes.

wedi Top Line er nem at rengøre og vedligeholde, da det er en fugefri overflade. Overfladen på Top Line-farverne med struktur er ikke blot antibakterielle og skimmel-afvisende, de er også verificeret modstandsdygtige overfor kemiske rengøringsmidler, afløbsrens, klorin, make-up, mascara og meget andet dagligdagskemi, der benyttes på badeværelset.

wedi Top Line forbedre arbejdsmiljøet

wedi tænker og handler grønt

wedi Top Line er tilpasset wedi Fundo gulvsystemer, og er endnu et eksempel på, hvor let vedligeholdelse og rengøring gøres, da systemet er tilpasset faldet på undergulvet, så mureren/montøren blot har én plade at montere i brusezonen og alt det svære arbejde med tilskæring, fald, ramme og rist-tilpasning udføres i én arbejdsgang. Overfladen er herefter fugefri og klar til brug med det samme.

Vores design er lig med innovation indenfor baderum, med en grøn tankegang om genbrugsmaterialer og stærke skridsikre materialer. Brugervenligheden er således i top, og Top Line er naturligvis tilpasset wedis smukke designelementer, der sikrer hverdagens luksus.

wedi Top Line er produceret af 100% genanvendeligt PVC affaldsmateriale, eksempelvis fra gamle vinduesrammer.

Eventuelle fejlproduktioner bliver ligeledes genanvendt til ny produktion – med en fokuseret og dedikeret indsats, går wedi således hele vejen for en 100% genanvendelig livscyklus.

wedi Top Line forbedrer arbejdsmiljøet

Lavere vægt for den udførende håndværker, hurtigere montage og mindre arbejdstid. Det er blot nogle af fordelene ved wedi Top Line.

En Top Wall plade inkl. lim på bagsiden vejer blot 21,5 kg, hvorimod almindelige fliser 30x60 format til samme overfladeareal vil veje ca. 58kg, og storformatsfliser 52 kg.

Hermed holder wedi Top Wall pladen en vægt under den maximale vægtgrænse for hvad man må bære i Danmark, da pladen uden lim vejer under 20 kg.

wedi bidrager til et grønt og bedre indeklima

wedi tænker og handler grønt

Hos wedi bruger vi samme mængde strøm, som vi gjorde for 10 år siden, selvom vores produktion er øget til næsten det dobbelte. Dette skyldes adskillige energibesparende foranstaltninger.

wedis eget solcelleanlæg producerer en stor del af den nødvendige strøm, der anvendes på wedis fabrik i Emsdetten, Tyskland. Wedis egenproduktion suppleres med 100% grøn elektricitet fra vedvarende kilder. Dette har wedi gjort siden 2013.

Vores grønne fokus på vores produktionsfaciliteter reducerer vores CO2-udledning betydeligt.

wedi har på nuværende tidspunkt en ISO 14001 og ISO 50001. Begge certificeringer har været til revision i november 2021, og det er med glæde, at vi kan meddele at begge certificeringer er gennemført med succes.

wedi Top Line bidrager til et bedre indeklima

wedi Top Line har opnået det bedst mulige resultat – ”A+” fra eco-INSTITUT Germany GmbH. Dermed er wedi Top Line godkendt i bedste klasse (A+) i Europas strengeste mærkningsordning - ÉMISSIONS DANS L’AIR INTERIEUR (VOC). VOC A+ er den højeste certificering for formaldehyd- og VOC-udledning, der garanterer en grænseværdikoncentration på max. 10 µg/m3.

Den isolerede kerne i den underliggende wedi gulvkonstruktion sikrer varme gulvoverflader og dermed et meget lavt energiforbrug, da det ikke er en tung betonkonstruktion der skal opvarmes. I stedet har man at gøre med en isoleringskerne, der reflekterer energikildens varmeudledning op i designoverfladen. På denne måde bidrager wedi til et bedre indeklima.

Montering af wedi Top Wall

Kontaktoplysninger:
Wedi GmbH Danmark
Hvedemarken 5
3520 Farum
Danmark
Tlf. 4738 2329
info@wedi.dk
www.wedi.dk 
Byg med wedi

Læs mere om wedi designoverflader her

Mere om produktet wedi Top Line

Referenceprojekter fra Wedi GmbH Danmark

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Nybygning | Odense Kommune | 98 mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 4 bygninger i Odense Kommune med 108 le...

Talrækkerne Frederikssund

Talrækkerne Frederikssund

Frederikssund

I Frederikssund – hvor den tidligere Oppe Sundby Skole lå – opføres der 46 sk...

Søbrinken Holing Engpark

Søbrinken Holing Engpark

Nybygning | Herning | 70 mio.kr

Nybygning af tæt/lav i Herning med 39 lejligheder på 2 etager . Selve byggeri...

Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord

Ombygning | Stouby | 8 Mio.kr

Ombygning af hotel & restauration i Hedensted på 3 etager . Selve byggeriet e...