Undgå at ødelægge membranen, når du skifter fugen

Annonce – Dato 17 jan 2023

wedi - Undgå at ødelægge membranen

I mange boligforeninger er det at skifte gummifuger i baderum, en naturlig del af vedligeholdelsen efter 5-7 år. Skrabes overskydende brusevand ikke til afløbet, ender kalk, hudfedt og sæberester tilbage på overfladerne. Begroninger i gummifugen nyder godt af disse næringsstoffer, hvorfor fugen bliver grim og misfarvet.

Det er derfor en helt naturlig del ved vedligeholdelse efter 5-7 år eller ved udflytning, at overfladerne afvaskes hvorefter gummifugerne skiftes. Men det er også her, de store fejl sker…

For hvordan skifter man en gummifuge.? Det gør man med en hobbykniv, hvor man skærer langs fliserne i en V-form. MEN… skærer man bladet fra hobbykniven for dybt, er det ikke silikonefugen man fjerner, men vandtætningen man penetrerer og derved skaber en membranfejl i baderummet.

wedi Tools membranbeskyttelsestape

wedi Tools membranbeskyttelsestape

Hos wedi kender vi til dette problem, hvorfor vores seneste opfindelse vil hjælpe boligforeninger fremover til beskyttelses af vandtætningen (membranlaget) ved blot at montere en 0,9 mm tyk membranbeskyttelses tape i alle ”kværk” imellem væg og væg eller væg og gulv.

wedi Tools membranbeskyttelsestape er specialudviklet af uorganisk materiale, og indgår ikke som en del af membranlaget, men som en uden-på-liggende beskyttelse imod silikonefugers udskiftning. Herved skabes en skæresikring i underlaget, foran membranen og bag silikonefugen, så vandskader fremover undgås og membranen fortsat vil være intakt.

wedi tools membran beskyttelsestape fås i 10 meters rulle og tilbydes til alle wedi baderum fremover. For hos wedi handler det om vandtætte underlag – i dag, i morgen og om 30 år.

Læs mere her

wedi - membran

Mere om produktet wedi Tools® membran beskyttelsestape

Referenceprojekter fra Wedi GmbH Danmark

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Nybygning | Odense Kommune | 98 mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 4 bygninger i Odense Kommune med 108 le...

Talrækkerne Frederikssund

Talrækkerne Frederikssund

Frederikssund

I Frederikssund – hvor den tidligere Oppe Sundby Skole lå – opføres der 46 sk...

Søbrinken Holing Engpark

Søbrinken Holing Engpark

Nybygning | Herning | 70 mio.kr

Nybygning af tæt/lav i Herning med 39 lejligheder på 2 etager . Selve byggeri...

Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord

Ombygning | Stouby | 8 Mio.kr

Ombygning af hotel & restauration i Hedensted på 3 etager . Selve byggeriet e...