Skærgårdsspa i en oase af velvære

Annonce – Dato 7 Dec 2021

Smådalarö Gård Hotell & Spa ligger i al sin pragt blot 50 min. fra Stockholm.

Ro er alfa og omega for en god spa-oplevelse: De ydre rammer skal være på plads, for at den indre ro kan opstå, og ro er netop omdrejningspunktet for Smådalarö Spa.

wedi har leveret elementer til vådrum

At gå i spa er ikke kun et spørgsmål om at få muskulaturen til at slappe af, nej, spa-besøget er en holistisk opleveles af at skabe en oase for både krop og sjæl. Betegnelsen ’spa’ kommer fra romerne og stammer fra det latinske ’salus per aqua’: Helse gennem vand, og derfor er bassinet, poolen og jacuzzien en vigtig del af spa-oplevelsen. Netop fordi udgangspunktet er det hele sansende menneske, er det vigtigt at skabe et univers, som giver tryghed, ro og velvære.

I Smådalarö Gård Hotell & Spa er det 2000 kvadratmeter store inden- og udendørs spa-areal en æstetisk oplevelse, som gennem store vinduespartier forener naturen med alle de indendørs faciliteter. Indendørs romersk inspireret bassiner, sauna, dampbad, lækre fodbad, spalounge og -bar, udendørs pools med højt til himlen, ja, spaen er i en liga for sig.

wedi badeværelsesmøbler

Kvalitet gennem stærke leverandører

Det er Kakelspecialisten, Skandinaviens største forhandler af fliser til baderum, som har leveret de smukke beklædninger til spaen, og dermed er også det æstetiske udtryk af højeste kvalitet; her møder grøn granit, italienske fliser og kalksten fra Øland.

Tyske wedi, der gennem næsten 40 år har leveret elementer til vådrum, står bag mange af de eminente løsninger i Smådalarö Spa. Dampbadet, det særlige tunnelloft og specialbænkene har wedi specialudviklet i tæt samarbejde med Kakelspecialisten og arkitekten, så alt passer perfekt til stedets særlige ånd.

Leverandøren wedi har et stort udvalg af færdige standardelementer og en afdeling, der specialdesigner til vidt forskellige byggebehov. Evnen til at udvikle og tilpasse produkterne til kundernes ønsker holder wedi helt ajour med de nyeste tendenser indenfor vådrum.

Produktfakta:

Se mere om wedis produkter til spa, baderum og leisure her:

Besøg Kakelspecialisten her

Referenceprojekter fra Wedi GmbH Danmark

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Nybygning | Odense Kommune | 98 mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 4 bygninger i Odense Kommune med 108 le...

Talrækkerne Frederikssund

Talrækkerne Frederikssund

Frederikssund

I Frederikssund – hvor den tidligere Oppe Sundby Skole lå – opføres der 46 sk...

Søbrinken Holing Engpark

Søbrinken Holing Engpark

Nybygning | Herning | 70 mio.kr

Nybygning af tæt/lav i Herning med 39 lejligheder på 2 etager . Selve byggeri...

Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord

Ombygning | Stouby | 8 Mio.kr

Ombygning af hotel & restauration i Hedensted på 3 etager . Selve byggeriet e...