Hotel Vejlefjord

Ombygning af hotel & restauration i Hedensted på 3 etager . Selve byggeriet er påbegyndt oktober 2015 med en beregnet byggeperiode på 6 måneder til en anslået udgift på 8 mio.kr med et brutto areal på 870 m².

Bygherren er Hotel Vejlefjord A/S og som arkitekt er valgt Bay Arch - Ringkøbing. Projektet udføres i form af hovedentreprise . , og Supa Vejle ApS er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af Ac El-Installation A/S.

Renovering af Hotel Vejlefjords perle
I 2015 og 2016 blev et større ombygningsprojekt af Hotel Vejlefjord færdiggjort. Det var den såkaldte bygning, Saugmans Palæ, der var omdrejningspunktet. Den tidligere administrationsbygning, som nu er ombygget til 23 værelser. Derudover blev også en ny Thalasso spa-afdeling åbnet i den bygning, som tidligere husede den gamle svømmehal – nu byder Thalasso spa blandt andet på et stort saltvandsbassin, saltsauna og solterrasse.

Hotel Vejlefjord som vi kender det i dag
Hotel Vejlefjord som de fleste af os kender det i dag, blev faktisk først etableret i midt/slut-00’erne. Her blev et større om- og tilbygningsprojekt iværksat. Målet var at udvide behandlingsrammerne fysisk og fagligt og at opnå synergi til øvrige kompetenceområder inden for uddannelse og udvikling. Samtidig var det et ønske at åbne for samarbejde med eksterne parter og derved skabe nye forebyggelses- og behandlingsmuligheder i såvel gamle som nye bygninger.

Historiske vingesus afspejles i ombygning af Saugmans Palæ Bygningerne, som Hotel Vejlefjord består af, strækker sig historisk tilbage til det 19. århundrede, nærmere bestemt år 1892, hvor overlæge Christian Saugman tog fat på planerne om at etablere et sanatorium for brystsyge i Jylland. Siden da har hotellet gennemgået en række ombygninger, men dets fortid som sanatorium er stadig en essentiel del af Hotel Vejlefjords historie og udtryk. Derfor har respekten for den historiske arv også spillet en væsentlig rolle under ombygningsprojektet i Saugmans Palæ og værelserne selv fortæller også om hotellets historie.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Involverede firmaer

Arkitekt
Bay Arch - Ringkøbing
Bygherre
Hotel Vejlefjord A/S
Bygherrerådgiver
Arkitema K/S
El-entreprenør
Ac El-Installation A/S
Gulv Entr.
Raunstrup Tømrer A/S
Hovedentreprenør
Raunstrup Tømrer A/S
Maler Entr.
Bm Maler A/S
Murer Entr.
Poul Maibom ApS
Snedker Entr
Raunstrup Tømrer A/S
Totalrådgiver
Bay Arch - Ringkøbing
Tømrer Entr.
Raunstrup Tømrer A/S
VVS Entr.
Supa Vejle ApS

Flere produkter fra Wedi GmbH Danmark

Referenceprojekter fra Wedi GmbH Danmark

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Nybygning | Odense Kommune | 98 mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 4 bygninger i Odense Kommune med 108 le...

Talrækkerne Frederikssund

Talrækkerne Frederikssund

Frederikssund

I Frederikssund – hvor den tidligere Oppe Sundby Skole lå – opføres der 46 sk...

Søbrinken Holing Engpark

Søbrinken Holing Engpark

Nybygning | Herning | 70 mio.kr

Nybygning af tæt/lav i Herning med 39 lejligheder på 2 etager . Selve byggeri...

The Lodge

The Lodge

Genarp

Årstal: 2017-2019 Hovedentreprenør: Kakelspecialisten Wellnesspro...