Vådrumsoverflade helt uden samlinger? Få wedi top® wall i nye eksklusive farver

Dato: 19 Apr 2023

Designoverfladerne wedi Top® Wall har ikke kun materialemæssig høj kvalitet, nu er de geniale vådrumsoverflader til og med kommet i et nyt elegant look med diskret marmor- eller granittouch.

Designoverfladerne wedi Top® Wall

Der er luksus og high-end design over de tre nye wedi-produkter wedi Top® Wall - både farvemæssigt og i forhold til finish. I forvejen er overfladernes høje kvalitet og store fleksibilitet anerkendt, ligesom de vedligeholdelsesfrie og anti-bakterielle fordele ved Top® Wall bliver fremhævet af branchefolk.

wedi Top® Wall i farverne Pure white

Stil, tekstur og farve sætter stemningen i rummet

Hidtil har man kunnet få wedi Top® Wall i farverne Pure white, Stone grey, Sahara beige, Concrete grey og Carbon black. Nu føres produktet også som tre ’Flake-varianter’, der har tekstur og overflade, der ligner natursten til forveksling, men som samtidig har den kendte og helt særlig holdbarhed. De nye wedi muligheder er:

  • Flake hvid - Hvid beton med marmor, der har et nærmest klassisk italiensk look
  • Flake lys grå - Lysegrå beton med granitskærver, der har et cool factory-udtryk
  • Flake grå - Grå beton med granit i stram New Yorker stil

60 % genanvendeligt letvægtsmateriale i skabelsen af wedi Top® Wall

Genanvendelige materialer højner design og miljø

Der er anvendt 60 % genanvendeligt letvægtsmateriale i skabelsen af wedi Top® Wall. Overfladerne er slidstærke og ikke-porøse med et minimalistisk og renset udtryk, der passer godt ind i tidens trend med Nordic-living. Eftersom fladerne er baseret på naturlige komponenter, så er materialet helt unikt, og det giver et særligt eksklusivt og samtidig levende udtryk.

Top Wall imødekommer ønsket om at skabe holdbare overflader uden fuger, så vådrummet kan få præcis det udtryk, man ønsker, uden fuger eller sammenføjede klinker. Hvad enten det er gulv, vægge eller siderne på badekarret, så kan wedi Top® Wall tilpasses. Formaterne kan leveres i størrelser helt op til 1,20 x 2,50 meter, hvilket giver utrolig mange muligheder for at skabe præcis det vådrum, man ønsker. Tykkelsen af overfladerne er blot 6 mm, så fladerne er lette at integrere i ethvert byggeri og på enhver lokation.

Når wedi Top® Wall beskrives som hygiejnisk og anti-bakterielt, skyldes det den meget plane og rene flade, hvor snavs og belægning ikke bliver siddende. Da enhver tilpasning kan udføres enkelt, får man med wedis produkter gennemtænkte løsninger med lang levetid, høj tolerans og nem rengøring – kort sagt: Med hele den velassorterede wedi Top Line serie er der ingen begrænsninger, når badet designes.

Se alle tekniske specifikationer:

Mere om produktet wedi Top Line

Referenceprojekter fra Wedi GmbH Danmark

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Nybygning | Odense Kommune | 98 mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 4 bygninger i Odense Kommune med 108 le...

Talrækkerne Frederikssund

Talrækkerne Frederikssund

Frederikssund

I Frederikssund – hvor den tidligere Oppe Sundby Skole lå – opføres der 46 sk...

Søbrinken Holing Engpark

Søbrinken Holing Engpark

Nybygning | Herning | 70 mio.kr

Nybygning af tæt/lav i Herning med 39 lejligheder på 2 etager . Selve byggeri...

Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord

Ombygning | Stouby | 8 Mio.kr

Ombygning af hotel & restauration i Hedensted på 3 etager . Selve byggeriet e...