Swedoor - En del af NBS Nordic leverandørkatalog forår 2024

Annonce – Dato 4 jul 2024

Se to udvalgte produkter fra Swedoor i NBS Nordic leverandørkatalog

Swedoor er totalleverandør af alle slags dørløsninger

Swedoor er totalleverandør af alle slags dørløsninger. Vi har mange års erfaring og kender projektmarkedet ud og ind. Vi kan bistå uanset om dit projekt er døre til boligbyggeri, sygehuse, skoler, hoteller, erhvervsbyggeri eller robuste døre til industrien eller glaspartier med forskellige krav til brand og lyd, alt både i træ og stål. Vi har et bredt sortiment og producerer specialdøre til ethvert formål.

Swedoor er et brand under JELD-WEN koncernen. JELD-WEN spænder i dag over 20 lande i Nordamerika, Europa og Australien, og består af ca. 150 divisioner, der beskæftiger mere end 20.000 mennesker.

Udvalgte produkter i fokus fra Swedoor

Branddøre i træ

Døre til offentlige miljøer, hvor der stilles krav til slidstyrke. F.eks. kontormiljøer, skoler, sygehuse mm.

Leveres i brandklasse BD30 og BD60, flere lydklasser og i mange varianter. Fås med og uden glas, og med beslåning til fx. ADK og automatik. Kan udføres med træ- eller stålkarme og i forskellige overflader.

Døre til offentlige miljøer, hvor der stilles krav til slidstyrke

Branddøre i stål

Døre med høj mekanisk styrke til offentlige miljøer, hvor der tillige er brand- og/eller lydkrav. F.eks. sygehuse, produktionsvirksomheder og parkeringshuse. Også til udvendigt brug.

Leveres i brandklasse EI2-30 og EI2-60 og med lyddæmpning. Kan udføres med glas, og med beslåning til fx. ADK og automatik. Leveres pulverlakeret men kan også leveres i rustfrit stål eller rustfrit syrefast stål.

Døre med høj mekanisk styrke til offentlige miljøer, hvor der tillige er brand- og/eller lydkrav

Download NBS Nordic katalog her