Nye og sikre døre på markedet:

Annonce – Dato 11 jan 2022

Ståldøre foretrækkes ofte til professionelt brug, hvor der stilles store krav til sikkerhed og modstand over for slid. Med Swedoors nye RC3-klassificerede entrédøre i stål går holdbarhed, sikkerhed og design hånd i hånd.

Nye og sikre døre på markedet: Nu er det muligt at vælge RC3-klassificerede entrédøre i stål

Ofte forbindes ståldøre med et tungt og industrielt design, men sådan behøver det ikke længere at være. Swedoor har lanceret en serie af ståldøre, som ikke alene er lavet i et slidstærkt og robust materiale, men også har et elegant og simpelt design, hvilket har resulteret i en stigende efterspørgsel på ståldøre i projektsammenhænge, hvor styrke og design gerne må gå hånd i hånd.

Noget af det særlige ved Swedoors nye entrédøre i stål er, at døren er RC3-klassificeret, hvilket betyder, at den er ekstra sikker mod indbrud og således er særligt egnet som entrédør til lejlighedsbygninger eller erhvervsbyggerier, hvor der stilles store krav til sikkerhed.

- Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde en komplet løsning, der tager højde for sikkerhed, styrke og design på samme tid. I modsætning til mange andre ståldøre på markedet er vores model ufalset, hvilket betyder, at karmen sidder udvendigt, som er med til at give et flot og moderne udtryk, lyder det fra Peter Sejling, der er salgsdirektør for Swedoor i Nordeuropa.

Swedoors nye ståldøre opfylder de krav til brand, lyd og indbrud, der normalt gør sig gældende i nye og ombyggede lejligheder. Derudover er dørene pulverlakeret i standarddesign, som er en overfladebehandling, der giver et hårdt og holdbart resultat. Det er muligt at vælge mellem et stort antal farver, men for særlige ønsker til farve kan det være en god ide først at kontakte Swedoor for pris og tilgængelighed.

RC3-klassificerede entrédøre i stål fra Swedoor

Swedoors ståldøre har følgende klassifikationer:

  • Brandklassificeringen EI230-C / EW60-C. Røgdensitetsklasserne Sa og S200 kan også vælges. Den mest almindelige for indgangsdøre til lejligheder er S200.
  • Dørene fås i Rw 38 dB og Rw 43 dB (svarende til R'w 35 dB og R'w 40 dB). Senere forventer Swedoor at kunne tilbyde Rw 48 dB (R'w 45 dB), da det ofte kræves i stueetagen i lejlighedskomplekser.
  • Indbrudsklassificering: Ligesom for indbrudssikrede trædøre er ståldørene reguleret efter den europæiske standard EN 1627. Ståldørene er klassificeret RC3, som normalt betragtes som den klasse, hvor døren kaldes en sikkerhedsdør.

Karme, låse og tilbehør

Der findes tre forskellige karmprofiler at vælge imellem, og det er også muligt at vælge samme låse som til Swedoors indvendige entrédøre til lejligheder i træ. Det vil sige, standarden er enkeltpunktslås 510SPL. Døren kan også leveres med lås 2500SPL, trepunktslukker 510MPL eller 2500MPL. Det tilbehør, der kan vælges, er ligeledes det samme som til trædørene. Døren kan monteres med dørkikkert, sparkeplade, brevindkast og nøglerør.

Læs mere om Swedoors ståldøre her.