Det kan du opleve hos Swedoor til Byggeri’ 23

Annonce – Dato 16 mar 2023

Danmarks største byggerimesse bliver igen afholdt, når MESSE C i Fredericia slår dørene op for byggeriets fagfolk den 21-24 marts. På messen vil Danmarks førende dørproducent, Swedoor, være til stede med dørløsninger til både det professionelle og private marked.

Swedoor - Bæredygtighed og klima i fokus

Efter en årrække hvor corona har spændt ben for afholdelsen af Danmarks største byggerimesse, er det igen blevet tid til at samle byggeriets fagfolk under samme tag. Det sker den 21.-24. marts i MESSE C i Fredericia, hvor besøgende får mulighed for at blive klogere på de nyeste innovationer inden for bæredygtigt og effektivt byggeri, som er temaet for dette års messe.

Swedoor - udvalg af dørløsninger til både det professionelle og private marked

På messens stand A-1540 kan du opleve Danmarks førende dørproducent, Swedoor, og deres udvalg af dørløsninger til både det professionelle og private marked:

- Til det professionelle marked kommer vi med en række spændende entrédørsløsninger, der leveres med indbrudsbeskyttende egenskaber i form af RC2 og RC3. Derudover vil det også være muligt at se vores brand- og lydklassificerede skydedøre Ei2 -30, som ofte er oplagte at anvende i bygninger, hvor man ønsker en pladsbesparende dørløsning uden at gå på kompromis med dørens vigtige funktionskrav, fortæller Hauke Thiessen, som er salgsdirektør hos Swedoor i Danmark, og fortsætter:

- Det vil også være muligt at se og høre nærmere om vores nye yderdørskoncept STORM, som er særligt egnet til huse i udsatte områder, såsom ved kysten. Ligesom der også vil være et stort udvalg af produktserien SUPERIOR, hvor det blandt andet er muligt at se flere af vores egetræsdøre, som har været en af de produktkategorier, der har været størst efterspørgsel på i 2023.

Se hele Swedoors udvalg af døre her.

Danmarks førende dørproducent, Swedoor, vil være til at finde på Byggeri'23

Bæredygtighed og klima i fokus

Byggerimessens fokus på bæredygtigt og effektivt byggeri er også noget, som vil være gennemgående hos Swedoors stand A-1540. Her vil det blandt andet være muligt at høre nærmere om, hvordan Swedoor har forberedt sig på de nye krav om klimaberegning og livscyklusvurdering samt deltage i en klima-konkurrence:

- Vi har udarbejdet en række materialer, som giver indsigt i, hvordan vi hos Swedoor helt konkret håndterer den nye og mere bæredygtige virkelighed, der præger byggebranchen. I den forbindelse får de besøgende også mulighed for at teste deres viden om, hvilke tiltag vi har indført hos Swedoor, da vi hver dag afholder en klimakonkurrence. Her udtrækker vi hver dag kl. 14:00 en vinder til et gavekort på en værdi af 2500 kr. til Himmerland Resort, afslutter Hauke Thiessen.