Dørproducent tilbyder nye digitale låsesystemer

Annonce – Dato 7 mar 2024

Der er flere fordele ved digitale låseløsninger, som giver mulighed for at åbne døre ved hjælp af koder, brik eller apps. Dørproducenten Swedoor tilbyder nu to typer af digitale låse, som opfylder forskellige ønsker og behov.

Dørproducenten Swedoor tilbyder nu to typer af digitale låse

Digitale låsesystemer vinder i stigende grad frem som en foretrukken løsning, der erstatter den traditionelle nøgle. Der er nemlig flere fordele forbundet med en digital lås, da den blandt andet giver mulighed for at betjene låsen på afstand samt til- og frakoble nye brugere uden behov for en fysisk nøgle. Derudover er sikkerheden skærpet med en digital lås, da uvedkommende har sværere ved at få adgang.

Hos Swedoor har man de seneste år oplevet en stigende interesse for digitale låse, og derfor tilbyder dørproducenten nu to forskellige typer af digitale låse.

- Vi er glade for, at vi nu også kan tilbyde digitale låse som en del af vores sortiment, da det er et produkt, som har været efterspurgt de senere år. Det gælder både private boligejere samt professionelle, som ønsker en smart og ikke mindst sikker låseløsning, hvor man undgår at skulle holde styr på en fysisk nøgle. Det betyder, at vi nu kan tilbyde en komplet løsning, hvis man eksempelvis har brug for nye døre, lyder det fra Hauke Thiessen, der er salgsdirektør hos Swedoor Danmark.

Dørproducenten Swedoor tilbyder nu to typer af digitale låse

Dormakaba dKey – den diskrete løsning

Dormakaba dKey er en digital hybridlås, der er usynligt integreret i døren og således skjult både indefra og udefra. Låsen giver mulighed for at vælge mellem hele udvalget af dørgreb, hvilket giver fleksibilitet og valgfrihed, når det kommer til dørens design. Du kan dermed få alle moderne digitale fordele uden at påvirke husets eksisterende design og arkitektur. dKey opfylder de højeste krav til elektroniske låse (sikkerhedsklasse SSF3522 & SSF3523 og FG godkendt i klasse 3). Denne låseløsning giver adgang til fire digitale nøgler og kan også låses op med en traditionel nøgle.

Læs mere om Dormakabe dKey i denne casehistorie med en familie, der har integereret den digitale lås i deres nye yderdør.

YALE DOORMAN LS3 – DEN SYNLIGE LØSNING

Yale Doorman LS3 – den synlige løsning

Yale Doorman L3S er en smart lås til hjemmet, som er særligt optimeret til villaer og rækkehuse. Denne løsning giver mulighed for at åbne døren med kode, nøglebrik eller app, uden du behøver en fysisk nøgle. Det er også muligt at aktivere automatisk låsning, således døren automatisk låses efter lukning, så du altid er sikker på, at døren er løst. Yale Doorman L3S er en sikker og smart lås, der opfylder kravene i SSF 3522 Klasse 3 og SSF 3523 Klasse S3 digital låseanordning certificeret af SBSC.

Uanset hvilken låsetype du vælger, er du sikret, at kun de ønskede personer kan komme ind – også når du er langt hjemmefra.

Læs mere om Swedoors digitale låse her.