Palæejendom på Frederiksberg renoveret med respekt for originale detaljer

Annonce – Dato 7 Dec 2023

Den bevaringsværdige ejendom Bülows Palæ fra 1908, som i dag består af 18 eksklusive lejligheder, har gennemgået en omhyggelig renovering med respekt for historien og de originale detaljer. Den palæagtige stil kommer både til udtryk i opgangen og i selve boligerne, som blandt andet byder på sildebensparket, messingdetaljer og fyldningsdøre i træ.

Ejendom på Bülows vej renoveret

Midt på Frederiksberg ligger den historiske og bevaringsværdige ejendom Bülows Palæ, som oprindeligt var en del af Statens Veterinære Serumlaboratorium, der i starten af 1900-tallet blev bygget for at bekæmpe alvorlige husdyrsepidemier.

Nye døre til eksklusiv ejendom på FrederiksbergI dag består Bülows Palæ af 18 boliger med en gennemsnitlig størrelse på 108 kvadratmeter, som netop er blevet omhyggeligt renoveret med respekt for historien og den særlige stil, der herskede i begyndelsen af 1900-tallet. Derfor vil man både i opgangen og i selve lejlighederne opleve en palæagtig stil, der viser sig i form af sildebensparket i egetræ, messingdetaljer, naturstensfliser og store vinduespartier.

Ejendommens og boligernes døre har ligeledes spillet en stor rolle i renoveringen, da dørene skulle matche den originale stil og samtidig leve op til tidens krav om blandt andet gode isoleringsegenskaber. Dørproducenten Swedoor har været involveret i forbindelse med rådgivning og valg af dørløsninger og har i alt leveret 126 døre til opgangen og til selve boligerne i den historiske palæejendom.

- Det har været utrolig spændende at være involveret i renoveringen af Bülows Palæ, der er en helt særlig ejendom med originale detaljer, som vi har haft til opgave at finde de helt rette døre til. Dørene skulle nemlig både matche den originale stil samt opfylde nutidens krav om gode brand-, lyd- og isoleringsegenskaber, hvilket er ekstra vigtigt ved ældre bygninger, forklarer Allan Andersen, der er ekstern konsulent hos Swedoor Danmark. Han fortsætter:

- I den indledende fase har vi haft et tæt samarbejde med bygherre NREP, hvor vi sammen med projektleder Sebastian Aagaard gennemgik de forskellige muligheder, da der var mange detaljer, som skulle drøftes og godkendes for at sikre, at der blev kræset om detaljerne og materialevalget i projektet. Men jeg synes, at vi er kommet godt i mål i samarbejde med bygherren og arkitekten og er endt ud med løsninger, der passer ind i den originale stil.

Til opgangen og til baghuset, som er en tilbygning fra 1934, er der valgt Swedoors klimadøre med brand- og lydklassificering og med specielle dekorpaneler på begge sider for at matche det originale og tidløse udtryk. Selve lejlighederne er udstyret med Swedoors klassiske og elegante fyldningsdøre i træ. Alle døre er valgt med hængsler og greb i messing, som er en gennemgående detalje i ejendommen.

Swedoors dørløsninger til boligbyggeri

I forbindelse med restaureringen af Bülows Palæ har Effekt Arkitekter ApS været involveret, mens Tømrermester Troels Hansen har været udførende på tømrerentreprisen.

Du kan læse mere om Swedoors dørløsninger til boligbyggeri her

Mere om produktet Entrédøre

Entrédøre

Entrédøre til både ude og inde

Entredøre

Entredøre

Hundredevis af entredøre til nybyggeri eller opgang

Læs mere

Klimadøre

Klimadøre

Indvendige døre beregnet til områder, hvor der er uens temperatur

Læs mere

Sikkerhedsdøre til lejligheder

Sikkerhedsdøre til lejligheder

En sikkerhedsdør er i princippet en entredør, men med et højere krav til indb...

Læs mere

Ståldøre til lejlighedsbygninger

Ståldøre til lejlighedsbygninger

Swedoor har mange års erfaring med ståldøre

Læs mere

Støjreducerendedøre

Støjreducerendedøre

Støjreducerendedøre i stueplan eller svalegang

Læs mere

Tilbehør til entrédøre

Tilbehør til entrédøre

Støjreducerendedøre i stueplan eller svalegang

Læs mere

Brochure

Brochure

Se vores brochure her

Læs mere

Tips og råd

Tips og råd

Se vores inspirende brochurer her

Læs mere

Montagevejledning

Montagevejledning

Læs vores montagevejledning her

Læs mere

BIM objekter

BIM objekter

Find BIM objekter her

Læs mere

Massiv klimadør EPD
Massivdør EI30/R’w 35Db EPD
Massivt karmsæt 93 mm.