Overraskende frontløber indenfor wellness

Annonce – Dato 24 nov 2020

Oplevelsen af det sydfynske øhav og den omgivende fortryllende natur er blevet en endnu større oplevelse for besøgende på det sydfynske Hotel Fåborg Fjord med spa- og konferencefaciliteter på højeste niveau.

Trods Corona og udfordringer med levering er dørene således netop slået op for en helt ny wellness-afdeling med nytænkende elementer, der ikke tidligere er set i Danmark.

Til wellness-projektet på Hotel Fåborg Fjord har wedi leveret flere elementer – dampkabine, snerum

Nytænkende metoder udfordrer status quo i branchen

Som medlem af Small Danish Hotels er det ikke nødvendigvis hverdag for Hotel Fåborg Fjord at sammenligne sig med de største kollegaer herhjemme – men ved at sammensætte et hold af forskellige leverandører, med arkitektvirksomheden Thomas Thomsen i spidsen, der alle har været modige og nytænkende, er det lykkedes at skabe en lang række specialtilpassede løsninger og detaljer. I kombination med deciderede produktnyheder på det danske marked, har det givet et unikt resultat og bringer det sydfynske hotel helt frem i klassen.

Største tyske underleverandører

I projektet har det været naturligt for Thomas Thomsen at kigge til Tyskland for inspiration, hvor udviklingen indenfor wellness og spa er mange år foran Danmark. Derfor er der brugt nogle af de største tyske underleverandører til projektet. Det gælder blandt andet wedi, som efterhånden er godt etableret på det danske marked - dels for deres innovative vådrumsløsninger og dels for deres nytænkende samarbejder med arkitektvirksomheder i flere projekter.

Wedi wellness hotelfaaborgfjord og Wedi, sauna, bad, wellness

En nøglespiller i projektet

Til wellness-projektet på Hotel Fåborg Fjord har wedi leveret flere elementer – dampkabine, snerum (det første af sin slags i Danmark) og en såkaldt wellness-ø, der blandt andet indeholder en siddezone med fodbad og i den ene ende, en koldvands gangsti med massagesten samt en relaxzone med infarød sauna indbygget i loftselementet, så det matcher formen på wellness-øen, hvor man får varmen indefra og ud, og ikke udefra og ind, som i en normal sauna.

Tegningsmateriale og afsætningsplan

Selvom wedi ikke har tekniske tegnere ansat i Danmark, har wedi - med input fra arkitektfirmaet Thomas Thomsen – stået for udarbejdelsen af hele tegningsmaterialet og afsætningsplanen, så leverandøren af welness, virksomheden DuoLine, havde et optimalt udgangspunkt for at afsætte alle de mange afløb og rør. Udarbejdelsen af tegningsmateriale og afsætningsplan er sket i et tæt samarbejde med brandrådgivnings og konstruktør virksomheden Langmach Ribe.

Se flere billeder på: www.hotelfaaborgfjord.dk

Referenceprojekter fra Wedi GmbH Danmark

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Gartnerbyen - Byggefelt 2.9 - Bygning 1+2+3+4

Nybygning | Odense Kommune | 98 mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 4 bygninger i Odense Kommune med 108 le...

Talrækkerne Frederikssund

Talrækkerne Frederikssund

Frederikssund

I Frederikssund – hvor den tidligere Oppe Sundby Skole lå – opføres der 46 sk...

Søbrinken Holing Engpark

Søbrinken Holing Engpark

Nybygning | Herning | 70 mio.kr

Nybygning af tæt/lav i Herning med 39 lejligheder på 2 etager . Selve byggeri...

Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord

Ombygning | Stouby | 8 Mio.kr

Ombygning af hotel & restauration i Hedensted på 3 etager . Selve byggeriet e...