Nybygning af boligbyggeri m.m. i Lyngby-Taarbæk med 786 lejligheder på 6 etager . Selve byggeriet er påbegyndt maj 2018 med en beregnet byggeperiode på 29 måneder til en anslået udgift på 530 mio.kr med et brutto areal på 41150 m².
Bygherren er Basecamp Student Real Estate ApS og som arkitekt er valgt Lars Gitz Arkitekter ApS. Projektet udføres i form af totalentreprise som håndteres af Jørgen Friis Poulsen A/S Under konkurs som er totalentreprenør. ,som ventilationsentreprenør er Danklima Entreprise A/S og Kjellerup VVS A/S er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af EL:CON El-anlæg A/S.
Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hosNaturskønne omgivelser og studieliv går hånd i hånd i Lyngby, hvor de første beboere er flyttet ind i BaseCamp. Studieboligbyggeriet er designet med henblik på fællesskab og med afsæt i de grønne rammer. Derfor er byggeriet iklædt facadeplader i trælook, der både giver et autentisk udtryk og har en lav vedligeholdelse.
Naturen udgør inspirationskilden til studieboligbyggeriet BaseCamp i Lyngby, der med sine organiske former og facader i trælook er designet til at falde flot ind i den omgivende natur.
BaseCamp består af 639 ungdomsboliger, 48 seniorboliger, 99 company apartments og et rundt fælleshus i midten. Projektet, der har hentet flere arkitekturpriser hjem, er tegnet af Lars Gitz Architects. Naturen er ikke mindst indtænkt i byggeriets facader, der er beklædt med Rockpanel Woods.
Facadepladerne består af stenfibre, men ligner træ, og til BaseCamp er der anvendt de tre forskellige farver Carbon Oak, Ceramic Oak og Rhinestone Oak. Pladerne er udstyret med en overfladecoating, der gør dem robuste og letter vedligeholdelsen.
BaseCamp i Lyngby byder i slutningen af 2020 de studerende velkomne i det organiske byggeri som rummer et stort moment af fællesskaber. BaseCamp-bygningerne snor sig igennem landskaberne med udsigt til Lyngby sø. Byggeriet består af 786 boliger, heraf 639 studieboliger samt 147 company apartments og seniorboliger.
B.E.G. har været med til at hjælpe med projekteringen af lystyringen fra projektets start. Det er endt med at B.E.G. har leveret DALI tilstedeværelsessensorer til hele byggeriet. Løsningen af lavet i tæt samarbejde med EL:CON Roskilde, og B.E.G.´s sensorer er monteret, så de dækker samtlige gange, trappeopgange, fælleshuset mv.
Produkt: Radonspærre 400 etc.
Udførsel: Maxbögl
Isola Radonsystem Type 400 som er anvendt her, gør at projektet er fremtidssikret med anvendelse af 16.000m2 fuld radonmembran systemet bygger på mange års erfaringer fra Norge. Systemet er unikt at anvende for udførende med højkvalitets tilbehør, som er afgørende for kvaliteten.
Basecamp: Energibesparende facade løsning til Årets Byggeri 2020.
ROCKWOOL har leveret facadeisolering, tagisolering samt brandisolering af ventilationssystemet til BaseCamp, der i 2020 blev kåret som Årets Byggeri. BaseCamps unikke design med slangelignende form og varierende højder smelter næsten sammen med den omkringliggende natur, hvor der er plads til 639 studieboliger og 147 firmalejligheder og seniorboliger.
For at opfylde designets krav valgte man ROCKWOOLs innovative, selvbærende facadesystem REDAir Flex kombineret med udvendig facadebeklædning fra Rockpanel. Casper Andersen, formand for Tømrerfirmaet Lund & Refsgaard, der stod for facadeentreprisen, forklarer:
Det er virkelig nemt at arbejde med REDAir Flex. Systemet er hurtigt at tilpasse og montere, også selv om vi skulle bygge buede facader med op til 15 graders runding. Med REDAir Flex og Rockpanel er det ikke noget problem.
REDAir Flex sikrer en optimal facadeisolering i høj energiklasse, effektive arbejdsprocesser og god totaløkonomi. Desuden giver det konstruktører og arkitekter mere designfrihed. Det fortæller Simon Bullinger, projektsalgschef i ROCKWOOL.
Systemet sikrer hurtig og fejlfri montering og er ideelt til unikke arkitekturprojekter som BaseCamp Lyngby.
ROCKWOOLs løsninger har et lavt klimaaftryk og tilbyder at genanvende stenuldsisolering fra danske byggeprojekter via genanvendelsesordningen Rockcycle, der sikrer genanvendelse af såvel brugt isolering som fraskær fra byggepladsen.
ROCKWOOL har leveret:
Beboerne på BaseCamps nye kollegium, kan se frem til eget digitalt pakkeanlæg der letter beboernes behov for både at få leveret deres post & pakker og eventuelt returneret igen.
BaseCamp studieboliger i Lyngby valgt at effektivisere med elektroniske pakkeanlæg. Det sker i takt med den voksende onlinehandel og skal hjælpe med at gøre hverdagen nemmere for de studerende, der hver uge modtager et stort antal pakker.
Alle pakkedistributører kan levere pakker i en af de elektroniske post- og pakkeanlæg fra Renz, og man skal derfor ikke bekymre sig om, hvorvidt pakken leveres af PostNord, GLS eller et helt tredje firma.
Anlægget kan også anvende til intern logistikanlæg mellem de studerende.
Basecamp: Energibesparende facade løsning til Årets Byggeri 2020.
ROCKWOOL har leveret facade ...
Naturskønne omgivelser og studieliv går hånd i hånd i Lyngby, hvor de første beboere er flyttet ind i Bas ...
Beboerne på BaseCamps nye kollegium, kan se frem til eget digitalt pakkeanlæg der letter beboernes behov ...
Produkt: Radonspærre 400 etc.
Udførsel: Maxbögl
Isola Radonsystem Type 400 som er anvend ...
BaseCamp i Lyngby byder i slutningen af 2020 de studerende velkomne i det organiske byggeri som rummer et ...