Aluments nye altaner får succesfuld debut

Dato: 19 maj 2020

Alument lancerede en ny altanbund i stål i marts. Nu er de første altaner allerede på vej op i Gladsaxe, hvor de lette stålbunde sikrer en let og hurtig montage.

Alument lancerede en ny altanbund i stål i marts

Trods Coronakrisen har beboerne på Kong Hans Allé 14-20 noget at se frem til dette forår. For første gang i 70 år kan beboerne på førstesal nemlig nyde solskinnet på deres egen altan. Det er det landsdækkende altanfirma Alument, som står bag de 18 nye altaner på førstesal. Altanbunden er i stål, og det giver en let og hurtig montage, som samtidig er billigere end den gængse betonløsning.


-Stålet er meget lettere end beton. Det betyder, at vi kan montere en stor altan til hver lejlighed uden at udsætte facaden for overbelastning, fortæller distriktschef i Alument Erhverv Øst Michael Jensen. 

Vandt opgaven i licitation

Alument vandt opgaven på Kong Hans Allé i karp konkurrence med landets andre store altanfirmaer. Inden montagen har Alument sat stållister med en t-form på facaden, som er specialdesignet til altanerne. Derudover hjælper en stålwirestang med at holde altanen og fordele trykket.


- Den lette stålbund betyder, at vi ikke skal sætte søjler på jorden. Altanerne svæver på facaden og tager ikke plads i haverne nedenunder. Det giver en meget bedre løsning for beboerne. Samtidig får lejlighederne på førstesal mere dagslys, da vinduet ud mod haven er blevet erstattet af en dør og et vindue, siger Michael Jensen.

Alument vandt opgaven på Kong Hans Allé i skarp

CE mærket fra top til bund

Aluments nye stålbunde er CE mærket, så hele altanløsningen har den eftertragtede europæiske garantimærkning.

- Vi tilbyder en komplet CE mærkning på hele altanen fra top til bund. Det er vigtigt for os, at vi kan give vores kunder den sikkerhed. På samme måde har vi også meget fokus på sikkerheden i forhold til Corona. Det meste af vores arbejde foregår jo udendørs, men når vi en gang imellem skal indenfor, sørger vi for at holde afstand og spritte godt af, så både medarbejdere og kunder kan være trygge, siger Michael Jensen.


Aluments stålbunde fås med terrassebrædder i hårdt træ eller kvadratiske fliser fra Italien. De kan kombineres med et væld af forskellige typer værn og præges i stort set alle farver, så løsningen kan skræddersys til det enkelte projekt.

Tag fat i Michael Jensen for flere oplysninger på mail  mj@alument.dk eller tlf. 30 80 96 10

Referenceprojekter fra Alumentdk

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

Ombygning | København | 70 Mio.kr

Ombygning af boligblokke i København med 40 lejligheder på 17 etager . Selve ...

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Udv.renovering | Ishøj | 140 Mio.Kr

Afdeling III er opført i 1979-80. Tagetagen er tilføjet i 1988 – 89 og afde...

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Hørkær

Hørkær

Nybygning | Herlev | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af tæt/lav i Herlev med 46 lejligheder på 6 etager . Selve byggerie...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår