Alumentdk skaber æstetiske og funktionelle løsninger i betydningsfulde renoveringsprojekter

Annonce – Dato 29 jun 2023

Alumentdk har været involveret i flere betydningsfulde renoveringsprojekter i de seneste år, såsom Vildtbanegård i Ishøj og Skoleparken i Hillerød. I Hillerød var altanfirmaet involveret fra skitse til designfasen. Projektet blev nomineret til Renoverprisen i 2019.

Alumentdk en ny facadebeklædning

"De oprindelige altaner blev erstattet af skrå altaner, der skaber dynamik og spil på facaden. Beboerne fik 4 m2 større altaner med foldeglas, og arkitekten fik opfyldt sit ønske om et frit svævende udbrudt glashjørne. Vi leverede også en ventilationsprofil i overensstemmelse med myndighedernes krav i tråd med arkitektens idéer," siger Lars Bomholt.

FRA GRIM TIL GRØN

Alumentdk har også været en del af holdet i renoveringen af Toveshøj nord for Gellerup. Her leverede og installerede Alumentdk en ny facadebeklædning med en opdateret altanløsning bestående af skydedøre i glas med integreret rækværk. I Frederiksberg er et andet projekt med Alumentdks signatur blevet nomineret til Arne-prisen. Her er en trist betonbygning blevet forvandlet til en levende grøn facade med smukke udendørsområder til beboerne.

Alumentdk en ny facadebeklædningAlumentdk har også været involveret i renoveringen af HC Ørstedsvej i Frederiksberg. Projektet omfattede en total transformation af en trist betonbygning til en moderne og bæredygtig ejendom med smukke udendørsområder til beboerne. Alumentdk leverede og installerede altaner og facade løsninger skræddersyet til bygningens behov og arkitektens visioner. Resultatet var en imponerende facade med grønne områder og store altaner, der giver beboerne mulighed for at nyde udsigten og den friske luft. Projektet er et eksempel på Alumentdks evne til at skabe æstetiske og funktionelle løsninger, der opfylder alle parters ønsker og behov.

"Jeg tror, vores succes skyldes vores åbenhed over for nye tilgange. Vi er ikke låst fast på en bestemt løsning fra starten. Vi diskuterer de forskellige aspekter af sagen med de involverede parter. Hvad er behovet? Hvad er beboernes forventninger? Hvad er energiramme? Hvordan ser budgettet ud? Derefter arbejder vi målrettet på at skabe en æstetisk og funktionel løsning, der løfter facaden og imødekommer alle parters ønsker. Og selvfølgelig holder sig inden for budgettet," siger Lars Bomholt.

alument altanerI nogle renoveringsprojekter er energiramme essentiel. Her er det muligt at tilbyde skydedøre med termoruder, der giver en bedre UV-værdi. I andre projekter er det vigtigt at skabe en total transformation, der omfatter flere funktioner på én gang.

"Vi har mange forskellige facade systemer, så vi kan tilbyde vores kunder stort set enhver klimaskærm, de ønsker. Vi hjælper gerne med tegninger, hvis det er nødvendigt. Vi deltager også i beboermøder og viser vores løsninger frem. Det er min erfaring, at beboerne bliver gladere, når de får en bedre altan. Men bygherren får også meget konkrete fordele ved en renovering, såsom billigere vedligeholdelse af facaden, mindre vedligeholdelse og besparelser på varmeforbruget. Der er meget at vinde ved en renovering," afslutter Lars Bomholt.

yderligere information: www.alumentdk.dk/altanrenovering/

Referenceprojekter fra Alumentdk

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

Ombygning | København | 70 Mio.kr

Ombygning af boligblokke i København med 40 lejligheder på 17 etager . Selve ...

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Udv.renovering | Ishøj | 140 Mio.Kr

Afdeling III er opført i 1979-80. Tagetagen er tilføjet i 1988 – 89 og afde...

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Hørkær

Hørkær

Nybygning | Herlev | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af tæt/lav i Herlev med 46 lejligheder på 6 etager . Selve byggerie...