Gå vinteren i møde med glaslukkede altaner fra Alumentdk

Annonce – Dato 28 sep 2021

Spar penge på driften, reducer støj og få tilfredse beboere med foldeglas.

Alumentdk, glaslukkede altaner

Efteråret er over os, og det er på tide at se på, hvordan du kan beskytte dine bygninger mod vintervejret. En af de udsatte steder er altanen, der er lige i frontlinjen, når det kommer til sne, slud og snavs. Men i stedet for at bruge løs af budgettet på vedligehold, er der en anden løsning, som sparer penge på driften og samtidig sikrer glade beboere. Det er glaslukkede altaner.

- Glaslukkede holder regn og blæst ude. Det betyder, at altanen bliver mindre slidt, kræver mindre vedligehold og tager langt færre rengøringstimer. Oveni det kommer der en energibesparelse, fordi den glasinddækkkede altan fungerer som et ekstra lag isolering på lejligheden, siger Lars Bomholt, der er direktør i altanfirmaet Alumentdk.

Reducerer støj

Det ekstra lag isolering giver komfort inde i lejligheden på flere måder. Foldeglasset reducerer nemlig ikke kun varmetabet, det skærmer også mod støj. Målinger viser, at foldeglasset kan reducere støjen i en lejlighed op til 10 dB som svare til en halvering af støjgenerne.

- De sidste 25 år er der kommet 1 million ekstra biler på vejene. Det kan mærkes blandt de beboere, der bor tæt på en stor vej. Støj kan have store helbredsmæssige konsekvenser som stress eller søvnbesvær. Så hvis du kan gøre noget ved støjen, vil du helt sikkert opleve, at beboerne sætter mere pris på deres hjem, siger Lars Bomholt.

Alumentdk, foldeglasset på altanenEn ekstra stue

Foldeglasset på altanen betyder også, at beboerne kan nyde deres altan en langt større del af året. Foldeglasset beskytter nemlig mod vind og vejr og giver større komfort på altanen, der næsten bliver forvandlet til en ekstra stue.

- En glaslukket altan giver læ og komfort, så du kan sidde på din altan en kølig efterårsmorgen og nyde de flotte farver i naturen. Hvis det bliver for varmt, kan glasset foldes til side, så den friske luft strømmer ind. Når det bliver for koldt, lukker du glasset i og kan stadig nyde solens stråler, siger Lars Bomholt.

Større tryghed

En glaslukket altan har også betydelige sociale effekter. Når beboerne er glade for deres lejlighed, blive de længere, så der er færre udgifter til fraflytning. Samtidig giver det ekstra liv på altanen en mere tryg bebyggelse.

- Når flere beboere bruger altanen, kommer der mere liv. Folk lærer hinanden at kende på tværs af opgangene, og der opstår sociale fællesskaber, hvor beboerne passer på hinanden. Det giver et bedre nærmiljø med mere tryghed, større beboertilfredshed og færre fraflytninger til glæde for hele foreningen, slutter Lars Bomholt.

Mere om produktet LUKKEDE ALTANER

LUKKEDE ALTANER

Lukkede altaner giver dig fleksibilitet og ekstra kvadratmeter

Altaner og uderum
Teknisk Dokumentation

Teknisk Dokumentation

Udfyld formularen og få adgang til vores tekniske specifikationer

Læs mere

Altaner dansk design

Altaner dansk design

Alumentdk ApS en af markedets førende leverandører af glasinddækkede altaner

Læs mere

Referenceprojekter fra Alumentdk

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

Ombygning | København | 70 Mio.kr

Ombygning af boligblokke i København med 40 lejligheder på 17 etager . Selve ...

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Udv.renovering | Ishøj | 140 Mio.Kr

Afdeling III er opført i 1979-80. Tagetagen er tilføjet i 1988 – 89 og afde...

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Hørkær

Hørkær

Nybygning | Herlev | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af tæt/lav i Herlev med 46 lejligheder på 6 etager . Selve byggerie...