Pergola giver fuld fleksibilitet til tagterrassen

Annonce – Dato 6 Apr 2021

Tagterrasser er magiske på varme sommerdage, hvor du kan nyde udsigten over byens tage. Men når det blæser og regner, står det skønne uderum ofte øde hen. Løsningen på problemet er en pergola, som kan lukkes til, når vejret er dårligt og åbnes op, når solen skinner, lyder det fra Alumentdk

Alumentdks pergolaer løfter tagterrassen til et helt nyt niveau

Tagterrasser er magiske storbylommer, hvor vi får et enestående glimt af livet i byen. Vi er i bedste forstand ovenpå og ser det hele lidt oppefra og ned. I mange år var tagterrasser noget, vi mest forbandt med sydeuropæiske storbyer, men herhjemme har tendensen efterhånden også fået godt fat. Vi bygger fælles tagterrasser, og giver penthouselejlighederne store luksuriøse uderum.

I dag bygger du stort set ikke penthouselejligheder uden tagterrasser. Når du ser en annonce for en taglejlighed, bliver tagterrassen ofte fremhævet som et særligt aktiv. Der skal være god plads til at leve livet udenfor, selvom du bor i lejlighed, siger direktør i Alumentdk Lars Bomholt.

Alumentdk har for nylig leveret en løsning til Trianglen i Esbjerg. Her fik alle altaner foldeglas, mens den øverste tagterrasse fik både foldeglas og pergola

Pergola gør underværkerTagterrasser er magiske på varme sommerdage, hvor du kan nyde udsigten over byens tage. Men når det blæser og regner, står det skønne uderum ofte øde hen.

Der er dog et problem i Danmark i modsætning til Sydeuropa: vejret. Herhjemme er det mere reglen end undtagelsen, at sommervejret veksler mellem varme og kulde, tørt og vådt. Derfor er det en god idé at tænke i løsninger, der gør uderummet tilgængeligt, selv når vejret ikke viser sig fra den bedste side. Her kan en pergola gøre underværker.

En pergola gør uderummet mere fleksibelt. Når det regner, lukker du for taget. Når det er varmt, åbner du op og får fuldt udbytte af solens stråler. Det hele styres automatisk, så du kan sidde indenfor og lukke for taget, inden du begiver dig udenfor. Du kan tilmed få lamellerne i glas, så du kan se himlen, selvom taget er lukket, siger Lars Bomholt.

Fuld frihed

Alumentdk har for nylig leveret en løsning til Trianglen i Esbjerg. Her fik alle altaner foldeglas, mens den øverste tagterrasse fik både foldeglas og pergola.

Foldeglasset lukker siderne på altanen og kan åbnes helt på varme dage, mens pergolaen gør taget til en fleksibel installation. På den måde kan du gå fra et helt lukket rum til et fuldstændigt åbent uderum på få minutter. Pergolaen giver fuld frihed og fleksibilitet. Du kan nyde en kop kaffe på din tagterrasse, når det står ned i stænger. Tagterrassen bliver lidt som en ekstra udestue, bare bedre, fordi du kan åbne helt op og nyde udelivet, når vejret er til det, slutter Lars Bomholt.

Mere om produktet FASTE OG OPLUKKELIGE LAMELTAGE

FASTE OG OPLUKKELIGE LAMELTAGE

Luk op for dit altantag med motoriserede lameller, når vejret tillader det

Altaner og uderum
Teknisk Dokumentation

Teknisk Dokumentation

Udfyld formularen og få adgang til vores tekniske specifikationer

Læs mere

Referenceprojekter fra Alumentdk

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

Ombygning | København | 70 Mio.kr

Ombygning af boligblokke i København med 40 lejligheder på 17 etager . Selve ...

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Udv.renovering | Ishøj | 140 Mio.Kr

Afdeling III er opført i 1979-80. Tagetagen er tilføjet i 1988 – 89 og afde...

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Hørkær

Hørkær

Nybygning | Herlev | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af tæt/lav i Herlev med 46 lejligheder på 6 etager . Selve byggerie...