Spar penge med en glasinddækket altan

Annonce – Dato 3 nov 2022

Glasinddækkede altaner har flere funktioner. De kan f.eks. bruges som en ekstra stue det meste af året og samtidig fungere som et ekstra lag isolering på lejligheden, og man kan dermed reducere energiforbruget.

Alument - Glasinddækkede altaner

Glasinddækkede altaner er stadig et populært element blandt boligforeningerne og ejerforeningerne. En lukket altan gør det muligt at opholde sig på altanen på selv kolde og blæsende dage. Det her de åbne altaner kommer til kort. På en da med selv lidt sol, har man mulighed for at opleve høje temperaturer. Denne ekstra varme kan udnyttes ved at åbne døren ud på altanen og trække varmen ind i lejligheden. På den måde kan man opleve en besparelse på varmeregningen. Det er især aktuelt i disse tider, hvor energipriserne er på himmelflugt. Vælger man at få monteret foldeglas på altanerne, så har man stadig muligheden for at åbne glasset helt op, så altanen fungerer som en åben altan, og dermed kan man få frisk luft ind og køle lejligheden ned også. Fleksibiliten i designet betyder, at altanen kan bruges en større del af året til glæde for beboerne, klimaet og foreningen.

- Beboerne får en ekstra stue, de kan bruge en stor del af året. Det gør det lettere at invitere gæster hjem, hvis du bor i en lille lejlighed. Samtidig mindskes behovet for ekstra kvadratmeter, og det er godt for klimaet. Der er færre kvadratmeter, som skal varmes op, rengøres og vedligeholdes, udtaler Lars Bomholt, Alumentdk.

Bæredygtige altaner fra Alument Alument - Glasinddækket altan giver social, økonomisk og miljømæssig værdi

SOCIAL, ØKONOMISK OG MILJØMÆSSIG VÆRDI

En glasinddækket altan fungerer også som et ekstra lag isolering på lejligheden. Det betyder, at der skal bruges mindre energi på at varme lejligheden op. Den kan give en årlig besparelse i omegnen af 200 KWh afhængigt af lejlighedens størrelse. Det er godt for økonomien og klimaet, både for beboeren, men også for det samlede regnskab i foreningen. Men også internt i boligforeningen giver de inddækkede altaner værdi.

- Når altanerne bliver brugt mere, kommer der mere liv i boligforeningen. Beboerne bliver bedre til at passe på hinanden og skabe et godt og trygt nærmiljø. Det giver tryghed og betyder i sidste ende, at der kommer færre fraflytninger. Det skaber en større sammenhængskraft til glæde for hele boligforeningen, siger Lars Bomholt og slutter: Indenfor bæredygtighed taler man om den sociale, økonomiske og miljømæssige bæredygtighed. På en måde kan man sige, at en inddækket altan scorer point i alle tre kategorier.

Alumentdk leverer glasinddækkede altaner og åbne altaner i hele landet. Åbne altaner fra Alumentdk er forberedt og indrettet til at der altid kan eftermonteres glasinddækninger. Det betyder at man kan udnytte budgettet på den rigtige måde, men også at man ikke låser sig fast hvis man skulle ønske foldeglas senere hen i projektet. Altanerne fås i mange forskellige designs, farver og udtryk, så det er muligt at få en skræddersyet løsning der passer til bygningens stil og udseende.

Læs mere om bæredygtige altaner fra Alumentdk her

Mere om produktet LUKKEDE ALTANER

LUKKEDE ALTANER

Lukkede altaner giver dig fleksibilitet og ekstra kvadratmeter

Altaner og uderum
Teknisk Dokumentation

Teknisk Dokumentation

Udfyld formularen og få adgang til vores tekniske specifikationer

Læs mere

Altaner dansk design

Altaner dansk design

Alumentdk ApS en af markedets førende leverandører af glasinddækkede altaner

Læs mere

Referenceprojekter fra Alumentdk

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

Ombygning | København | 70 Mio.kr

Ombygning af boligblokke i København med 40 lejligheder på 17 etager . Selve ...

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Udv.renovering | Ishøj | 140 Mio.Kr

Afdeling III er opført i 1979-80. Tagetagen er tilføjet i 1988 – 89 og afde...

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Hørkær

Hørkær

Nybygning | Herlev | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af tæt/lav i Herlev med 46 lejligheder på 6 etager . Selve byggerie...