Glaslukninger gav nyt liv til altanen

Annonce – Dato 20 Aug 2020

På Hyltebjerg Allé i Vanløse var flere af beboerne trætte af, at deres store flotte altaner stod ubenyttede hen en stor del af året. Det var for koldt og blæsende til at spise ude eller drikke en kop kaffe en flot forårsdag. Derfor tog andelsforeningen fat i Alumentdk for at få altanerne lukket med glas.

Glaslukninger gav nyt liv til altanen

- Vi var først en lille håndfuld, som var interesserede i løsningen. Vi tog ud og besøgte Alumentdks showroom. Da jeg så løsningen, var jeg overbevist om, at det skulle vi have. Det har vi ikke fortrudt. Det har simpelthen betydet så meget for os. Nu kan vi sidde ude og spise en stor del af året. Vi kan bruge altanen meget mere, siger medlem af bestyrelsen i andelsforeningen Henning Knudsen.

Flere i foreningen var lidt skeptiske overfor løsningen, så i første omgang var det kun otte lejligheder, som fik glasset monteret. Men så snart de første løsninger var oppe, begyndte de andre beboere at røre på sig:

- Da de så løsningen i vores lejlighed, sagde de: det skal vi bare have. Og nu har lidt over halvdelen af vores forening sagt ja til de glasinddækkede altaner. Vi betaler det over huslejen, så derfor føles det heller ikke som en stor udgift, siger Henning Knudsen.

En andelsforening i Vanløse har fået nyt udeliv med Alumentdks glaslukninger til altanen

På Hyltebjerg Allé har beboerne valgt en løsning, hvor glasset går fra gulv til loft. Det betyder, at de kan åbne helt op på varme dage. I stueetagen fungerer glaslukningen også som en ekstra tyverisikring, da der er lås på glasset, der forhindrer ubudne gæster i at komme ind. Derudover har beboerne fået lagt et nyt flot hårdttræsgulv på altanen, ligesom flere har tilvalgt plisségardiner, som kan trækkes ned fra toppen eller op fra bunden af altanen og dermed skærme for solen.

- Glaslukninger er geniale, fordi de gør altanen til en ekstra stue, som kan bruges i rigtig mange af årets måneder. Samtidig er lukningen meget diskret, så den ikke forstyrrer den oprindelige arkitektur. Du kan stort set ikke se forandringen udefra, men du kan tydeligt mærke det indenfor i form af mere læ og varme, siger Distriktschef i Alumentdk øst Michael Jensen.

Alumentdk har stået for alle dele af leverancen lige fra tegninger og byggetilladelse til levering og montering af altanerne. Tag fat i Michael Jensen på mj@alumentdk.dk eller adm. direktør Lars Bomholt på lb@alumentdk.dk for flere oplysninger.

Mere om produktet LUKKEDE ALTANER

LUKKEDE ALTANER

Lukkede altaner giver dig fleksibilitet og ekstra kvadratmeter

Altaner og uderum
Teknisk Dokumentation

Teknisk Dokumentation

Udfyld formularen og få adgang til vores tekniske specifikationer

Læs mere

Altaner dansk design

Altaner dansk design

Alumentdk ApS en af markedets førende leverandører af glasinddækkede altaner

Læs mere

Referenceprojekter fra Alumentdk

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

Ombygning | København | 70 Mio.kr

Ombygning af boligblokke i København med 40 lejligheder på 17 etager . Selve ...

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Udv.renovering | Ishøj | 140 Mio.Kr

Afdeling III er opført i 1979-80. Tagetagen er tilføjet i 1988 – 89 og afde...

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Hørkær

Hørkær

Nybygning | Herlev | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af tæt/lav i Herlev med 46 lejligheder på 6 etager . Selve byggerie...