Skræddersyede altaner & trapper

Annonce – Dato 18 Aug 2022

Vedligeholdelsesfrie altaner, trapper og svalegange i stål.

Alument - Vedligeholdelsesfrie altaner, trapper og svalegange

Altaner fra Alument dk, fremstillet i stål, er i tråd med elegant skandinavisk design og kan tilpasses enhver stilart, så altanerne får et pænt udtryk på facaden. Altaner i stål stiller ikke lige så store krav til konstruktionen af den eksisterende facade som altaner med betondæk.

Stålaltaner kan monteres på ben, frit svævende eller med synligt skråstag.

Løsningerne til altaner og trapper omfatter både etablering af nye altaner, udvidelser af eksisterende altaner, renovering af altaner og tilføjelse af trapper.

En fordel ved at vælge en altan i stål, er at den er hurtigere at producere og har en lavere egenvægt, herved stilles der mindre krav til bæreevnen på beslag og de eksisterende bygningsdele sammenlignet med altandæk i beton, hvilket selvfølgelig også har en effekt på prisen.

Hos Alument dk er det muligt at få altaner med betondæk såvel som en traditionel stålaltan.

Hos Alument.dk er det muligt at få altaner med betondæk såvel som en traditionel stålaltan

Når vi går i gang med processen omkring nye altaner til en etageejendom, kigger vi på hvilke materialer der passer ind i det eksisterende. Der er derfor mange muligheder, når det kommer til selve bunden på altanen. Du kan vælge at få lagt vedligeholdelsesfrie terrassebrædder i hårdttræ, fiberplade med afvanding eller f.eks. fliser, så du kan skabe din helt egen sommerstemning på altanen.

Vi har et væld af forskellige typer rækværk, så du kan finde præcis det design, der passer til din ejendom. Vi tilbyder også rækværk i flere forskellige farver og glas, så du ikke går på kompromis med det arkitektoniske udtryk.

Når det kommer til planlægningen af altaner på etageejendomme ved renovering eller nybyg, stilles der myndighedskrav i forhold til BR18, arkitektoniske krav samt hensyn til naboer i forhold til indkigsgener m.m.

Vi hjælper gerne med at vælge altaner, trapper og svalegange som kan imødekomme myndighedskrav, beboernes ønsker og behov samt evt. bygherrens forventede krav til drift og økonomi, sideløbende med får vi belyst de eksisterende bygningsdeles stand og beskaffenhed.

Når alle faktorerne er på plads, kan vi varetage byggeansøgningen inkl. de statiske beregninger KK2 / KK3 som er de gældende normer.

Vi fremstiller vores udendørstrapper og svalegange i stål. Ligesom med altanerne, kan trapperne tilpasses i udtryk og farver. Trapper kan pulverlakeres og monteres med glas- eller tremmeværn og trappetrin af hårdttræ eller trinriste. Ved valg af trapper er det vigtigt at tage højde for trafikken på trappen, fribredde m.m. Fører trappen op til en hoveddør, eller er det som nedgang fra en altan. Vi hjælper jer med at træffe det rigtige valg, når det kommer til materialer og udseende.

Alument.dk fremstiller udendørstrapper og svalegange i stålAlument, trapper kan pulverlakeres og monteres med glas- eller tremmeværn og trappetrin af hårdtræ eller trinriste

Hos Alument dk fremstiller vi vores altandæk af stål, som er CE-mærket i klasse C3 eller C5 efter behov. Det giver jer en ekstra sikkerhed for at få monteret altaner hvor sikkerheden er i top. Vores altaner, trapper og rækværk overholder alle gældende regler, også i forhold brandkrav.

Altaner fra Alumentdk kan forberedes til montage af foldeglas. Foldeglasset kan være en del af den komplette systemleverance eller som en særskilt bygherreleverance.

Beboerne kan få mulighed for at tilkøbe foldeglas, så der kan afskærmes for vind og vejr på altanen.

Vi er klar til at hjælpe dig igennem dit altanprojekt, lige fra valg af materialer, til byggetilladelse og med den endelige montage af altanerne. Også når det kræver flytning af vinduer, radiatorer og etablering af nye døre til altanen. Kontakt os i dag på telefon 30 15 21 09 eller info@alumentdk.dk, så hjælper vi dig i gang.

Referenceprojekter fra Alumentdk

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

Ombygning | København | 70 Mio.kr

Ombygning af boligblokke i København med 40 lejligheder på 17 etager . Selve ...

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Udv.renovering | Ishøj | 140 Mio.Kr

Afdeling III er opført i 1979-80. Tagetagen er tilføjet i 1988 – 89 og afde...

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Hørkær

Hørkær

Nybygning | Herlev | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af tæt/lav i Herlev med 46 lejligheder på 6 etager . Selve byggerie...