DEKTON® MOONE … en ny, hvid klassiker fra Cosentino

Annonce – Dato 14 jun 2022

Efterspørgslen efter hvide bordplader er stærkt stigende – både når det handler køkkendesign og badeværelsesindretninger. Og som en del af Solid Collection – en kollektion af ensfarvede, nedtonede farver, der er perfekte til at skabe enkelhed og nedtonet interiør – præsenterer Cosentino nu Dekton® Moone, som er inspireret af månelysets varme, hvide nuance.

DEKTON® MOONE … en ny, hvid klassiker fra Cosentino

Moone er et tidløst eksempel på, hvordan enkelhed kan løfte en indretning eller et arkitektonisk projekt med holdbar funktionalitet. Den er et supplement til farver som Uyuni fra Chromica kollektionen, den strukturerede Nililum, blanke Halo fra Solid Xgloss – og ikke mindst kollektionens mange marmorinspirerede designs, som bl.a. Aura22 og Dekton Helena fra Stonika Xgloss kollektionen, som er én af tidens mest populære designs.

Læs mere om Dekton Moone her

Anvendelse

Som alle designs i den omfattende kollektion fra Dekton® er Moone et CO2-neutralt produkt, som kan anvendes både inde til bl.a. køkkenbordplader, badeværelser, gulve, brusenicher og vægbeklædninger og ude til facader og belægninger. Med et bredt udvalg af tykkelser og et pladeformat op til 144 x 320 cm egner Dekton® sig til såvel design og arkitektur, idet fleksibiliteten giver mulighed for at skabe unikke, eksklusive og skræddersyede projekter.

Mere om Dekton® fra Cosentino

Dekton® fra Cosentino er en innovativ, ultrakompakt og CO2-neutral overflade til design og arkitektur. Den er produceret med den eksklusive Particle Sintering Technology (PST), som er en innovativ komprimeringsproces og består af en sofistikeret blanding af de råmaterialer som bruges til produktion af glas, porcelæn og kvartsoverflader.

Materialet har avancerede tekniske egenskaber og er bl.a. UV-resistent, ridse- og slagfast og pletafvisende – ligesom vandabsorberingsgraden er lav, pladestabilitet og evnen til at tåle såvel ekstrem varme, ekstrem kulde og ekstreme temperaturskift er høj. I produktionen af Dekton® genskabes alle typer materialer og i forbindelse med store projekter åbnes også for muligheden for specialfarver og -designs.

Læs mere om Dekton her

Dekton® Moone, køkken, køkkenplade, bordplade fra cosentino

Arkitektoniske referenceprojekter

Som eksempler på avancerede arkitektoniske og designprojekter over hele verden henviser Cosentino bl.a. til Rafa Nadal Academy by Movistar i Manacor (Spania), boligbyggeriet Valdebebas 127 i Madrid, de 4* og 5* hoteller i Hipotels-kæden i Palma, Gunni&Trentinos showroom i Madrid, TOPA Sukaldería restauranten i San Sebastián og Archway Tower i London, samt restauranten The French Laundry, i Californien.

Se flere referenceprojekter her

Referenceprojekter fra Cosentino

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Stockholm

Byggeriet af Grävlingen blev afsluttet i 2018 og vandt samme år The Macael ...