Silestone HybriQ – en ny generation af bæredygtige overflader

Annonce – Dato 19 nov 2021

Som en international, strategisk satsning lancerer den markedsledende producent af innovative overflader, Cosentino, lige nu en ny, innovativ generation af de højtydende Silestone overflader - og en ny elegant kollektion under navnet Silestone Ethereal.

Cosentino, overflader

Den nye generation af Silestone er baseret på en patenteret produktionsteknologi, HybriQ, som sikrer en naturligere, smukkere og mere bæredygtig overflade. Silestone HybriQ er virksomhedens fremtidsorienterede respons i et marked, der i stigende grad stiller krav til producenter og brands om både at levere bæredygtige produkter, men også om at drive udviklingen mod en mere ansvarlig og gennemsigtig industri med afsæt i hele værdikæden.

I udviklingen af den nye teknologi har Cosentinos interne R&D afdeling derfor haft fokus både på den engagerede slutbrugers valg af et miljøvenligt produkt baseret på grøn produktion og genanvendelse – og på virksomhedens professionelle kunder, stenproducenter og stenhuggere med et mål om at imødekomme selv den mest restriktive, fremtidige lovgivning gennem en målrettet transformation af Silestones formel.

Cosentino, Silestone HybriQ hybridoverfladerOm hybridoverfladen Silestone HybriQ

HybriQ bærer kompromisløst Silestones holdbarhed, performance og egenskaber videre. Produktet opretholder fortsat alle internationale certificeringer, herunder Greenguard og NSF - og leveres fortsat med 25 års garanti. Men med afsæt i grønne, miljøvenlige tanker har Cosentino med en avanceret bæredygtighedshåndtering og forbedret cirkulær økonomi omkring virksomhedens fabrik omlagt produktionen, så den nu kører udelukkende på vedvarende energi og 98% genanvendt vand fra egen produktion.

Den nye generation af hybridoverflader er samtidig baseret på en ny high-performance formel baseret på en selektiv kombination af mineraler, kvarts og glas, hvoraf mindst 20% er genanvendte materialer – en komposition, der samtidig reducerer indholdet af krystallinsk silica, der repræsenterer en sundhedsmæssig risiko ved håndtering og bearbejdning.

HybriQ fordele & FAQ

Efterårsnyhed: Silestone Ethereal

Silestone anvendes i høj grad til bordplader i køkken og bad samt som beklædning i badeværelser og den nye komposition af mineraler åbner for helt nye effekter i farvernes karakter, dybde, finish og nuancer. – og en af de første nye kollektioner produceret med HybriQ teknologien lanceres lige nu på det danske marked under navnet Silestone Ethereal.

Cosentino, overflader til badeværelser

Læs mere om Silestone til badeværelser

Kollektionen består af 4 nedtonede, elegante marmorfarver – hvide baggrunde med varierende åretegninger i en smuk grå & sort farveskala med et strejf af blåt og gyldent under navnene Etereal Glow, Ethereal Haze, Ethereal Dusk og Ethereal Noctis.

Læs mere om overflader til bl.a. køkken og badeværelse fra Cosentino her

Referenceprojekter fra Cosentino

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Stockholm

Byggeriet af Grävlingen blev afsluttet i 2018 og vandt samme år The Macael ...