Vedligeholdelsesfrit udeliv med Dekton

Annonce – Dato 22 Apr 2021

Danskerne skaber uderum som aldrig før. Udekøkkener, terrasser, orangerier, drivhuse og grillfaciliteter afløser græsplænerne – og der er fokus på langtidsholdbare, vedligeholdelsesfri materialevalg, der ikke ændrer udtryk over tid.

Vedligeholdelsesfrit udeliv med Dekton

Det mærker Cosentino, som med Dekton præsenterer et æstetisk, funktionelt materiale, som både er frost-, varme- og UV-resistent, ridsefast, vedligeholdelsesfrit og findes i +40 naturlige farver, der både matcher og skaber kontrast til den enkle, nordiske stil.

Fokus på værdifulde uderumSådan et materiale er Dekton. En højteknologisk, innovativ overflade, som kan anvendes til bordplader, gulve, vægge, facader og belægninger

Det seneste års hjemmeliv har på mange måder ændret vores tanker om hjemmet, haven og vores fritid – og ét af mange tegn på, at vores nærmeste omgivelser har fået større betydning for vores velvære og sociale liv, er et fornyet fokus på, hvordan vi kan skabe værdifulde uderum, der danner både smukke og praktiske rammer om vores sociale liv.

Perfekt til udekøkkenet

Den klassiske grill får konkurrence af etablerede, langtidsholdbare udekøkkener baseret på selektive materialevalg, der tåler det nordiske klima året rundt. Sådan et materiale er Dekton. En højteknologisk, innovativ overflade, som kan anvendes til bordplader, gulve, vægge, facader og belægninger. Med andre ord en overflade, som kan sikre, at udekøkkenet holder sig smukt året rundt – og som også er et unikt materialevalg ved arkitektoniske løsninger, hvor inde- og uderum smelter sammen, kun afbrudt af store facadevinduer, hvor materialet skaber kontinuitet og ro.

Et bæredygtigt materiale

Dekton er ultrakompakte, keramiske plader, som findes i størrelser helt op til 320 x 144 cm – og i tykkelser fra 0,4 til 3 cm. De produceres bæredygtigt af genbrugsmaterialer, er certificeret CO₂-neutrale – og har en ekstrem slidstyrke, der gør materialet egnet til farve- og designmæssige kombinationer, der kan give uderummet stil og personlighed. Dekton tåler vejr og vind, kræver ingen efterbehandling og ingen vedligeholdelse – blot vand og sæbe – og design- og farveskalaen går fra helt lyse, neutrale toner til dybe, mørke nuancer med finishes fra naturlig mat til iøjnefaldende højglans, der ligner natursten til forveksling.

Dekton taler direkte ind i aktuelle trends – og fra det danske showroom og lager er vi klar til at præsentere produktets potentiale i forhold til udekøkkener og uderum

Dekton taler direkte ind i aktuelle trends – og fra det danske showroom og lager er vi klar til at præsentere produktets potentiale i forhold til udekøkkener og uderum – og ikke mindst rådgive om optimalt valg af tykkelser i forhold til understøtning og montage”, siger Project Sales Manager ved Cosentino Jens Blaabjerg.

For produktspecifikationer, farver, arkitektoniske projekter og referencer klik her, tlf. 75 80 62 00.

Referenceprojekter fra Cosentino

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Stockholm

Byggeriet af Grävlingen blev afsluttet i 2018 og vandt samme år The Macael ...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår