Silestone® LOFT

Annonce – Dato 17 nov 2020

Med efterårets nyheder i den industrielt inspirerede Silestone® LOFT kollektion lancerer Cosentino samtidig den innovative teknologi HybriQ+®.

Teknologien er en fremtidsorienteret udvikling af Silestone® brandet: En bæredygtig produktionsproces, som er baseret på genanvendelighed og sikrer en markant, miljørigtig reduktion af krystallisk silika.
HybriQ+® lanceres med de 5 aktuelle Silestone® LOFT nyheder, men foldes trin for trin ud til hele kollektionen med et mål om at være på forkant med fremtidige krav og skabe et højere niveau af sikkerhed. Såvel i egen produktion som i den professionelle bearbejdning af Silestone® hos lokale stenhuggere og producenter.

Teknologien er en fremtidsorienteret udvikling af Silestone® brandet:

Silestone® LOFT

Den nye kollektion er en kobling mellem fortid, nytid og fremtid i fem, ikoniske bydele, som med industriel æstetik og markant historie grundlagde den industrielle stil i midten af det 20. århundrede: Londons farverige kunstnerkvarter, Barcelonas internationale, men også stadig lokale bydel, 2 stemningsfulde og arkitektoniske New Yorker bydele og ikke mindst Detroits old-school industristemning har inspireret til 5 vidt forskellige gråtoner: 

  • Silestone® Camden
  • Silestone® Poblenou
  • Silestone® Seaport
  • Silestone® Nolita 
  • Silestone® Corktown 

Fra den helt lyse, næsten hvid til mørk, varm, næsten sort. De nye farver er i tråd med tidens trends – og materialets funktionelle egenskaber gør dem til perfekte valg til overflader i både køkkener og badeværelser – som bordplader, backsplashes, vægbeklædninger, vaske, brusenicher, etc.

Fra den helt lyse, næsten hvid til mørk, varm, næsten sort.

Silestone HybriQ+®  

Den markante nyhed ved lanceringen af Silestone® LOFT er introduktionen er den innovative HybriQ+® teknologi, som er en videreudvikling af Silestone® s unikke kvaliteter.

Den markante nyhed ved lanceringen af Silestone® LOFT er introduktionen er den innovative HybriQ+®

Krystallisk silica reduceres og erstattes af genanvendte materialer

HybriQ® teknologien sikrer at tilstedeværelsen af krystallisk silika reduceres markant og erstattes af en hybrid formel af mineraler og genanvendte råmaterialer som f.eks. genbrugsglas. Den nye komposition giver materialet moderne æstetik og design features uden at gå på kompromis med hverken det udtryk og den kvalitet, der karakteriserer Silestone® - ligesom Cosentinos 25 års garanti på Silestone® fortsætter uændret.

en ny brachestandard

En ny branchestandard

HybriQ® konsoliderer ikke blot Cosentinos engagement i bæredygtighed og cirkulær økonomi men sætter også en ny branchemæssig standard. Med den nye produktionsproces er Cosentino således på forkant med fremtidige lovkrav og begrænsende regler omkring brugen af krystallisk silica og arbejder mod øget sikkerhed og tryghed, såvel i egne produktionsfaciliteter som hos stenhuggere verden over.

Yderligere information: www.cosentino.dk/silestone, tlf. 75 80 62 00. 

Referenceprojekter fra Cosentino

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Stockholm

Byggeriet af Grävlingen blev afsluttet i 2018 og vandt samme år The Macael ...