Dekton® Slim XGloss

Annonce – Dato 20 Aug 2020

Den ultrakompakte overflade, Dekton® Slim-kollektionen, er nu større end nogensinde med mere end 20 forskellige farver, inklusive 4 valgte farver med en unik højglansoverflade, XGloss. .

Yderligere udvidelser i kollektionen

Lanceringen er en del af den aktuelle, verdensomspændende udvidelse af Dekton® Slim kollektionen. Nye, sofistikerede overflader, som også matte og strukturerede udtryk i form af de 6 matte farver Aura 15, Edora, Bromo, Trilium, Laos og Lunar. Med den aktuelle udvidelse omfatter den revolutionerende Dekton® Slim kollektion nu 19 farver, der tilsammen udgør et sofistikeret, farve- og strukturmættet program til udsmykning af hjemmets mest centrale rum.

Innovation og research

Nyhederne tager afsæt i Cosentinos professionelle innovationsafdelings indsats for at skabe en teknologisk avanceret og unik overflade til arkitektur og design på et krævende, internationalt marked, hvor kombinationen af kun 4 mm tykkelse og en spejlblank overflade ikke tidligere har været en mulighed.

Tekniske egenskaber

Med den nye, betydeligt reducerede tykkelse (4 mm) og tilsvarende reducerede vægt (10 kg/m²) har Dekton® Slim revolutioneret design- og arkitekturverdenen med et overflademateriale, der også er nemmere både at håndtere og montere. Materialets unikke styrke, ridsefastheden, de pletafvisende egenskaber og den lave vandabsorption kombineres med storformatsplader og en elegant farveskala. Det markerer Dekton® Slim som det perfekte valg, når kravene til såvel ydeevne som vægt er høje, fx ved møbel- og dørbeklædning, store paneler og vægbeklædninger.

Succesfulde Dekton® Slim

På verdens vigtigste arkitektur- og designmesser, som fx den internationale møbelmesse, Milan International Furniture Fair (Italien), KBIS (USA) og Espacio Cocina SICI (Spanien) har responsen fra såvel professionelle som slutkunder været ekstremt positiv. Bl.a. har en række anerkendte arkitekter og designere givet tilbagemeldinger på, at Dekton® Slim rammer et hidtil udækket behov i branchen. I sin korte levetid har Dekton® Slim yderligere vundet ”Product Innovation Gold Award”-kategorien i den britiske Designer Kitchen & Bathroom Award 2019, ligesom Dekton® Slim opnåede en attraktiv finaleplads i EK&B Business Award 2019 i gruppen “Best Surface”, også i Storbritannien.

På verdens vigtigste arkitektur- og designmesserMed den nye, betydeligt reducerede tykkelse

Se hele Dekton® kollektionen og læs mere om Dekton® Slim her: www.dekton.dk, tlf. 75 80 62 00.

Referenceprojekter fra Cosentino

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Stockholm

Byggeriet af Grävlingen blev afsluttet i 2018 og vandt samme år The Macael ...