Facader i særklasse med DEKTON

Annonce – Dato 4 mar 2022

Dekton® fra Cosentino er en elegant og eksklusiv facadeløsning med den samme modstandsdygtighed som granit. Det ultrakompakte, hårdføre materiale giver muligheder for at skabe præcis det designudtryk, der ønskes - med mange forskellige farver og inspiration fra marmor, træ og cement. Disse fordele gør Dekton® oplagt som beklædning til alle bygninger og giver arkitekter og designere nye muligheder.

FACADER I SÆRKLASSE  MED DEKTON

SKABT AF PRES PÅ 25.000 TONS

Dekton® består af flere end 20 forskellige mineraler og skabes ved en kombination af ekstrem opvarmning og et pres på 25.000 tons. En ultra-komprimeringsproces, der giver materialet særlige mekaniske egenskaber. Komprimeringsniveauet er med til at give den lave porøsitet, der gør Dekton® til et produkt med minimal vedligeholdelse og lang levetid. Resultatet er et materiale, der ikke falmer af solens stråler, og er lige så holdbart og slidstærkt som granit.

STORE FORMATER OG HØJ MODSTANDSDYGTIGHED

Pladerne fås i store formater op til 320 x 144 cm og ned i en tykkelse på blot 4 millimeter. Det betyder, at de store plader vejer mindre end f.eks. tykkere natursten og dermed er nemmere at montere.

Modstandsdygtige kvaliteter kendetegner Dekton®, som i kraft af en lav porøsitet kan modstå pletter fra kemikalier og graffiti. Det samme er gældende for ridser og slitage, hvor den hårdføre overflade ligeledes er særdeles holdbar.

Dekton® fra Cosentino er en elegant og eksklusiv facadeløsning

NU OGSÅ CO₂-NEUTRAL

Sammen med den lange levetid, de forskellige pladetykkelser og store formater, den høje UV-resistens, farvefasthed og evne til at modstå skiftende temperaturer – gør de modstandsdygtige kvaliteter Dekton® til et unikt produkt på markedet.
Sidst, men ikke mindst, er Dekton® et dokumenteret bæredygtigt produkt, der har opnået certificeringen CO₂-neutral efter en engageret og målrettet indsats hos Cosentino. Med fokus på miljøledelse, procesoptimering, vedvarende energi og reducerede CO₂-udledninger.

ARKITEKTONISKE LØSNINGER FRA IDÉ TIL UDFØRELSE

Cosentino lancerer Dekton iD – en ny service, hvor kunden kan tilpasse sine Dekton® -plader uden begrænsninger: Vælge eksklusive farver i eget design, unikke mønstre tilpasset egne designs, plus originale strukturer og finish.

Virksomheden er verdens førende inden for innovative overflader og arkitektoniske løsninger. Med aktiviteter i flere end 110 lande er Cosentino involveret i hele værdikæden af projekter - ledet af arkitekter og designere - der leverer materialer af høj kvalitet og brancheførende design udviklet ved hjælp af markedets mest innovative teknologi: Silestone og Dekton®.

Mere end 25 års erfaring og tusinder af projekter har givet Cosentino en know-how, der gør det muligt at skabe skræddersyede løsninger til enhver kunde. Som foruden et stærkt materiale også får al den viden og end-to-end-service, der skal til for at få mest ud af hvert eneste projekt.

STORE FORMATER OG HØJ  MODSTANDSDYGTIGHED

STORT PROJEKT MED 3 UNIKKE FARVER

Kunderne udfordrer ofte Cosentino: ”Jeg blev spurgt, om vi kunne skabe tre helt unikke farver i Dekton. En opgave, der skulle ende med at blive vores største facadeprojekt i Skandinavien”, fortæller Robin Nestenborg, Facade Sales Manager hos Cosentino. ”Processen, der blev styret efter klare retningslinjer og detaljerede specifikationer fra vores kunde, kom til at omfatte flere måneders udvikling og udveksling af prøver. Da vi nærmede os et resultat, gik vi sammen med kunden endnu dybere ned i udviklingsprocessen. På den måde var vi rådgiver med hensyn til farve tonalitet helt frem til det færdige resultat. Fra vision til udvikling og skabelse. Vi var med gennem hele processen”.

Mere om produktet Facader

Facader

Se udvalg af Cosentinos facadeløsninger

Dekton Arkitektur

Dekton Arkitektur

Se brochuren her

Læs mere

Dekton Referencer

Dekton Referencer

Se brochuren her

Læs mere

Facader

Facader

Ultrakompakta Dekton – en mulighed for din facade

Læs mere

Beklædning

Beklædning

Dekton fås i forskellige farver, der er fremragende i udendørs miljøer

Læs mere

Ombygninger

Ombygninger

Materialer, der giver et nyt look til alle dine miljøer

Læs mere

EPD - Dekton by Cosentino
Dekton Greenguard gold
Dekton Greenguard
Dekton XGloss greenguard gold
Dekton XGloss greenguard
ISO 20400
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
NSF Certifikat
Sensa greenguard gold
ToHA

ToHA

A project by Ron Arad and Avner Yashar with Dekton | Cosentino

Læs mere

Referenceprojekter fra Cosentino

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Stockholm

Byggeriet af Grävlingen blev afsluttet i 2018 og vandt samme år The Macael ...