AC Hydraulic A/S kontorbygning

I Danmarks næststørste kommune Viborg stod AC Hydraulic A/S kontorbygning færdig i 2018. Byen ligger midt inde i landet og byder, udover en charmerende gamle bydel og kendte kirker såsom den Viborgs romerske domkirke, på et stort industriområde med forskellige virksomheder inden for automobil- og hydraulikbranchen.

Holdingselskabet AC Hydraulic Estate er markedsførende inden for fremstilling og reparation af værksteds- og lastbilskraner og tilbyder desuden en bred vifte af løfteanordninger til automobilbbranchen. Således er Viborgs industriområde det ideelle sted for virksomheden og AC Hydraulic A/S nyopførte kontorbygning.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

heroal

Et væsentligt krav til kontorbygningen er at skabe et behageligt og sundt indeklima. Med den rette solafskærmning kan store glasoverflader afskærmes optimalt - for effektiv varmebeskyttelse om sommeren og varmeisolering om vinteren, samt beskyttelse mod uønsket indkig.

For at imødekomme disse krav blev tekstil solafskærmningen heroal VS Z udvalgt. Udover effektiv varme-, visuel og blændbeskyttelse kan heroal VS Z benyttes til at skabe store og vinduafhængige afskærmninger.

Bygningen blev af AC Hydraulic Estate udstyret med heroal VS Z solafskræmning i samarbejde med den danske heroal partner ALUX A/S. Producenten heroal har mangeårig erfaring med pålidelige partnere i Skandinavien.


Produktkoblinger

heroal VS Z - intelligente screens

Innovativt Zip Screen system – refleksfri skygge og høj vindstabilitet


Relaterede projekter

Ambercon

Ambercon

Nybygning | Rebild | 20,0 Mio.Kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i Rebild på 2 etager . Selve byggeriet er ...


Amicitia Leeuwarden

Amicitia Leeuwarden

LK Leeuwarden

I 2010 startede genopbygningen af det, der tidligere blev kendt som den "grim...

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank

København K

Arbejdernes Landsbank startede op i 1919. Arbejdernes Landsbank ejes af LO-...


August Schade Kvarteret

August Schade Kvarteret

Nybygning | København | 400 mio.kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i København med 100 lejligheder . Selve by...